Marker cu magnet pentru table de scris

Cu acest marker cu magnet pentru table de scris tip whiteboard poti lasa o impresie woaw la intalniri, sedinte si alte evenimente! Cu ajutorul markerului poti planifica, organiza si partaja informatii si idei esentiale eficient si cu usurinta.

marker-cu-magnet-pentru-whiteboard (2)
Marker cu magnet pentru table de scris

Fiecare marker are pe capac incorporat un magnet ce adera la suprafetele metalice si care te ajuta sa iesi din situatiile dificile, avandu-l mereu la indemana.

marker-cu-magnet-pentru-whiteboard (3)
Perfect pentru a comunica mai eficient in sala de conferinte

Magnetul neodim de pe marker are o forta de atractie destul de puternica incat sa sustina marker-ul sa nu alunece de pe tabla. In capatul capacului are atasat un burete mic ce sterge cu usurinta cerneala marker-ului. Deci markerul cu magnet si burete este un gadget 2 in 1, continand tot ce este necesar pentru a crea o prezentare de succes.

marker-cu-magnet-pentru-whiteboard (5)
In capatul capacului are atasat un burete mic ce sterge cu usurinta cerneala

 

Marker-ul cu magnet este ideal pentru utilizarea pe table de scris si orice suprafata uscata care se poate sterge, cum ar fi vopseaua de whiteboard. Ofera o scriere usoara, precisa, deci ceea ce ai nevoie pentru a comunica mai eficient in sala de conferinte sau in sala de clasa. In plus, markerul cu magnet functioneaza bine si cu vopseaua tip whiteboard SketchPaint de la Magpaint care se poate aplica aproape pe orice suprafata interioara din casa sau biroul tau.

Avem si o promotie: la o foaie magnetica A3 (whiteboard) si un marker achizitionat, primesti un al doilea marker cadou.

marker-cu-magnet-pentru-whiteboard (4)
Avem si o promotie: la o foaie magnetica A3 (whiteboard) si un marker achizitionat, primesti un al doilea marker cadou.

Deci nu ezita si achizitioneaza acest pachet acum de pe hobber.ro

Lasă un răspuns

Cerere oferta / Publicare in SEAP