Ecusoane magnetice – o soluție din ce în ce mai populară

Încercați să gășiți o variantă mult mai avantajoasă pentru ecusoanele și badge-urile oamenilor din compania dumneavoastră? În primul rând, trebuie să luați în calcul faptul că un ecuson trebuie să fie rezistent și să asigure angajaților o modalitate rapidă și ușoară pentru a se indentifica în fața clienților companiei. În plus, un ecuson trebuie să fie uşor de fixat, fără risc de accidentare sau gauriri de materiale. Aceste ecusoane magnetice sunt de departe cea mai populară și avantajoasă achiziție pentru business-ul dumneavoastră.

Ecusoane magnetice
Ecusoane magnetice cu magneți neodim tip disc

Dacă doriți să aflați mai multe despre avantajele magneților care sunt încorporați în ecusoane și despre siguranța unui astfel de ecuson magnetic, acest articol vă va oferi toate informațiile de care aveți nevoie.

Ecusoane simple vs ecusoane magnetice

Cele mai utilizate accesorii pentru identificarea personalului și funcției pe care o ocupă acesta sunt badge-urile care se pun în jurul gâtului și ecusoanele cu ac de siguranță care se prind de uniformă.

Badge-urile sunt adoptate de multe companii mari, deoarece ele pot fi refolosite și conțin de obicei și cardul de acces în clădirea respectivă. Cu toate acestea, ele au dimensiuni foarte mari și pot fi de multe ori deranjante pentru persoana care le poartă. Un badge se va mişca liber şi în anumite cazuri va fi imposibil să citeşti numele interlocutorului.

Ecusoanele cu prindere prin ac de siguranță sunt de obicei de dimensiuni reduse și nu trebuie date jos după fiecare zi de lucru. Însă, ele pot găuri și afecta articolele vestimentare pe care sunt aplicate. Plus că există pericol de înţepare atunci când sunt puse.

Ecusoanele magnetice sunt o soluție ideală între cele două variabile. Aceste ecusoane magnetice se pot personaliza foarte ușor în funcție de nevoile clientului și se aplică imediat pe uniformă, fără a o strica. De asemenea, ele prezintă și un spațiu gol în care se poate adăuga numele angajatului, astfel încât ele pot fi folosite pentru o perioadă lungă de timp. Sau, de ce nu, se pot proiecta cu un special pentru compania care doreşte să le utilizeze pentru angajaţi.

Cum arată și cum funcționează aceste ecusoane magnetice?

Dimensiunile unui ecuson magnetic pe care îl puteti achiziționa de la Hobber sunt de :

  • 32 mm lungime, 2 mm lățime, 6 mm grosime, cu placa de ecuson din plastic cu autoadeziv
  • 44 mm lungime, 13 lățime, 5 grosime, cu placa de ecuson din metal cu autoadeziv
  • 19 mm diametru, 6 mm grosime, pentru ecuson cu magnet tip disc și placa din metal cu autoadeziv

În funcție de tipul de magnet, puteți alege între ecusoane magnetice cu autoadeziv tip bandă, cu 2 magneți din neodim încorporați sau ecusoane magnetice cu un magnet din neodim, tip disc.

Ecusoane magnetice cu bandă magnet
Ecusoane magnetice tip bandă cu autoadeziv (vizibil pe spate)

Un astfel de ecuson magnetic are două benzi. Prima este din metal și este aplicată cu autoadeziv pe placa cu numele angajatului. A doua are cei doi magneți și se atașează imediat de cea din metal.  Acești magneți vor ține ecusonul fixat pe orice tip de îmbrăcăminte, de la cămăși subțiri până la tricouri sau pulovere de lână, fără a le deteriora.

Pe plăcuța de metal pe care se fixează magneții este inscripționat un mesaj de atenție, “Atenție magneți”.

În cazul în care în staff-ul firmei aveți persoane care folosesc pacemaker, este important  le oferiți un ecuson fără magneți deoarece aceştia pot afecta funcţionarea acestui aparat!

Avantajele utilizării unui ecuson magnetic

Aceste ecusoane magnetice au mult mai multe avantaje față de celelalte tipuri de ecusoane și sunt din ce în ce mai preferate de către companiile cu mulți angajați.

  • Pot fi utilizate pe toate tipurile de îmbrăcăminte
  • Rămân atașate fără a distruge materialul textil
  • Au un design plăcut
  • Pot fi atașate de guler sau buzunarul de la piept foarte ușor

Hobber.ro vă pune la dispoziție 3 tipuri de ecusoane pe care le puteți alege, în funcție de preferințe.

  • Ecuson magnetic cu placă metalică și 2 discuri cu magneți din neodim. Îl puteți achiziționa la acest link ➡ https://bit.ly/2LyYe5m
Ecusoane magnetice cu autoadeziv
Ecusoane magnetice cu plăcuță din metal și doi magneți din neodim, tip disc
  • Ecuson magnetic cu placă din plastic și cu 2 discuri din magneți neodim amplasați pe o plăcuță de plastic. Acesta se poate achiționa de pe următorul link ➡ https://bit.ly/2mv1cNG
Ecusoane magnetice cu autoadeziv
Ecusoane magnetice cu autoadeziv și 2 magneți neodim în plăcuță de plastic
  • Ecuson magnetic cu un magnet tip disc și plăcuță metalică cu autoadeziv. Acesta se poate cumpăra de pe link-ul următor ➡ https://bit.ly/2JzAzAh
Ecusoane magnetice disc cu autoadeziv
Ecusoane magnetice cu un magnet tip disc și placă metalică cu autoadeziv

Cumpărați acum aceste ecusoane magnetice de la Hobber.ro, la prețuri avantajoase și calitate superioară! Comenzi la office@hobber.ro sau 0762 749 009.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cerere oferta / Publicare in SEAP