Flipchart magnetic

Flipchart magnetic pentru prezentare 70×100 cm

Zilele in care prezentarile erau plictisitoare, anevoioase au trecut, fiind acum usor de realizat cu acest flipchart feromagnetic. Are un sistem inovativ si foarte eficient de prindere a colilor de hartie, atat cu o clema fixata in partea superioara cat si cu ajutorul  magnetilor.

flipchart magnetic cu 3 picioare

Prezentarile sunt usor de realizat cu acest flipchart magnetic

 

Flipchart-ul are o suprafata alba feromagnetica potrivita pentru un uz regulat datorita suprafetei usor de curatat si rezistentei superioare la zgarieturi, in special la utilizarea magnetilor de birou.

Toate ideile creative, inspiratia si deciziile pot fi comunicate acum mult mai usor auditoriului (angajati, parteneri, colegi). Flipchart-ul este ideal atunci cand in cadrul unei conferinte trebuie sa faci o prezentare sau in timpul cursurilor la scoala/facultate pentru a atrage atentia elevilor si studentilor. Flipchart-ul magnetic poate transforma orele de predare dificile si plictisitoare intr-o experienta distractiva si creativa. Este un mare plus ca flipchart-ul feromagnetic poate fi folosit nu doar la birou ci si la scoala sau acasa.

O utilizare tot mai des intalnita pentru flipchart-ul feromagnetic este ca  poate fi folosit  pentru expunerea magnetilor suvenir sau marturie in cadrul unui eveniment, precum prezentarile anuale, conferinte, nunti si botezuri, targuri, competitii sportive. Deci acest flipchart magnetic este tot mai preferat de catre fotografii de evenimente pentru ca ofera prezentarea eleganta si usor de recunoscut a pozelor magnetice cadou.

Poze magnetice

Poze magnetice la evenimente

 

Inaltimea flipchart-ului poate fi ajustata in functie de necesitate prin reglarea cu suruburi a celor trei picioare. Flipchart-ul este prevazut cu tavita pentru markere, care sunt folosite pentru a scrie pe suprafata magnetica, cu mentiunea ca markerele trebuie sa fie lavabile, pe baza de apa, pentru a se putea sterge cu usurinta cu un burete uscat. Flipchartul vine prevazut cu folie de protectie ce trebuie desprinsa inainte de utilizare.

Tripod flipchart magnetic

Inaltimea flipchart-ului poate fi ajustata in functie de necesitate

 

Este un flipchart magnetic iefin pentru buzunarul tau si poti intra in posesia lui printr-un simplu click aici.

Atentie, stocul este limitat!

You may also like...

Lasă un răspuns