Nisipul kinetic – jucaria preferata a copiilor

Tuturor ne place nisipul, deoarece ne aduce aminte de copilarie, cand imaginatia noastra crea forme fantastice la groapa cu nisip. Nisipul kinetic este o extensie a nisipului clasic, un gadget modern. Nisipul kinetic este una dintre cele mai apreciate jucarii din lume, preferat atat de copii, cat si de cei mari, deoarece imbina calitatile nisipului de faramitare cu posibilitatea de modelare. Nisipul kinetic este ecologic, non-toxic.

nisip-de-joaca-kinetic

Este nisipul prin care poti simti distractia!

Important pentru modelare, nisipul kinetic are consistenta nisipului ud de pe plaja, o textura asemanatoare miezului de paine pufos, nu se lipeste pe maini, nu murdareste, nu se usuca niciodata si nu are nevoie de apa!

Copilul poate sa creeze forme si combinatii diferite cu un pachet de nisip kinetic, jocul fiind unul foarte distractiv indiferent de varsta.

kinetic-sand

Nisipul kinetic – jucaria preferata a copiilor

Nisipul kinetic este catifelat, placut la atingere, incurajand dezvoltarea abilitatilor tactile si de motricitate fina. Modelarea cu ajutorul palmelor sau a varfurilor degetelor ofera o experienta relaxanta si creativa atat copiilor, cat si adultilor.

zplay-sand

Nisipul kinetic este catifelat, placut la atingere

Nisipul kinetic este folosit si in terapii ale copiilor cu nevoi speciale, avand un efect terapeutic pentru oricine il foloseste. Este recomandat atat pentru joaca libera, cat si pentru activitati dirijate de educatori, părinti sau terapeuti. De asemenea, nisipul kinetic poate reduce nivelul de stres al adultilor, dupa o zi aglomerata la munca.

dadsa

Nisipul kinetic este recomandat si pentru adulti

 

Nu se recomanda pentru copii mai mici de 3 ani, fiindca desi este non-toxic, totusi nu este recomandat a fi inghitit.

Nisipul kinetic colorat, pe hobber.ro este la un pret accesibil si de calitate exceptionala, foarte fin si catifelat, se modeleaza usor, curge, ofera o senzatie interesanta intre degete. In plus, poti gasi nisip kinetic de diverse culori, insotit de diverse accesorii din plastic care te ajuta sa creezi forme chiar si mai interesante.

kinetic-sand-1-670x364

Nisipul kinetic colorat, pe hobber.ro este la un pret accesibil

Spor la joc!

Lasă un răspuns