Inel magnetic pentru magicieni

Visezi sa devii un magician? Vrei sa faci un truc magic pentru a-ti uimi familia si prietenii? Indiferent daca ai experienta sau nu, visul tau se poate realiza cu acest inel magnetic pentru magicieni. Este foarte usor sa inveti si sa il folosesti, acesta fiind componenta principala a multor trucuri de magie. De asemenea, poti combina mai multe inele pentru a uimi si alte persoane.

magnetic-magic-ring

Inel magnetic pentru magicieni

Cu putina practica poti face multe trucuri uimitoare, cum ar fi oprirea unui ceas imprumutat din public, aparitia obiectelor, transpunerea obiectelor, mutarea obiectelor cu puterea mintii, schimbarea monedelor etc.

inele-magnetice

Cu acest inel magnetic pentru magicieni poti face trucuri uimitoare

Iti prezentam doua trucuri simple de magie:

  1. Magicianul prezinta o moneda de 10 bani intr-o mana si o sticla goala si inchisa in mana cealalta. Cu o miscare loveste sticla, iar moneda ajunge in interiorul sticlei.
  2. Magicianul  deschide o cutie de chibrituri si din ea scoate o moneda de 10 bani. O inchide si pune moneda deasupra. Cu o pasa magica, moneda penetreaza cutia si ajunge in interiorul ei.

Acestea sunt doar o mica parte din efectele posibile cu acest inel magnetic pentru magicieni.

inel-magic-magnetic

Imaginatia ta este limita pentru ceea ce poti face cu acest inel.

De asemenea acest inel magnetic pentru magicieni reprezinta o solutie eleganta de aplicare a magnetoterapiei in zona degetului inelar sau purtator al inelului magnetic.

Medicina moderna si magnetoterapia pot lucra mana in mana, cele doua metode nu se exclud! Este dovedit stiintific ca magnetii permanenti sunt deosebit de eficienti in reinnoirea energiei si imbunatatirea functiilor sistemului imunitar, cu o actiune extrem de benefica in multe boli si dureri. Sub influenta magnetului se mareste capacitatea organismului de a imbunatati circulatia sanguina.

Lasă un răspuns