Sugru – primul adeziv modelabil din lume

Sugru este un adeziv nou extraordinar, conceput pentru fixarea, fabricarea si imbunatatirea lucrurilor tale. Este singurul adeziv de pe planeta care se lipeste aproape de orice, se formeaza ca un aluat, apoi peste noapte se transforma intr-un cauciuc siliconic durabil. Odata transformat, Sugru are cateva proprietati destul de uimitoare, facandu-l perfect pentru orice utilizare – de la interiorul casei tale pana la exterior.

images
Disponibil in mai multe culori

 

Formula unica, patentata a lui Sugru a castigat zeci de premii si o recunoastere atiintifica la nivel mondial. Este folosit de o multime de oameni, de la ingineri in programele spatiale internationale pana la exploratorii din Himalaya.

sugru_cable_grip
Sugru – primul adeziv modelabil din lume

 

Sugru se lipeste permanent pe majoritatea materialelor, cum ar fi ceramica, sticla, metal, lemn si cele mai multe materiale plastice si tesaturi. Vei avea 30 de minute pentru a-ti face treaba, sa-l lipesti de obiect si sa-l modelezi, dupa care lasa-l 24 de ore pentru a se intari. Astfel Sugru se transforma intr-un cauciuc siliconic rezistent si flexibil, care ramane blocat (daca nu il îndepartezi).

sugru-moldable-glue-4
Sugru se lipeste permanent pe majoritatea materialelor cum ar fi ceramica, sticla, metalul, lemnul si cele mai multe materiale plastice si tesaturi.

 

Odata ce s-a transformat in cauciuc, Sugru este impermeabil. Poti sa-l utilizezi in dus, chiuveta sau chiar in mare. Si datorita rezistentei la caldura, poate fi folosit chiar si in masina de spalat vase. Sugru poate fi manevrat la temperaturi de pana la 180°C (356°F), deci este minunat pentru a inlocui manerele oalei sau o prindere pe capac. De asemenea, Sugru este rezistent si la frig, pana la -50°C (-58°F), deci este folosit de exploratorii arctici, precum si de oamenii care vor doar sa-si fixeze frigiderele si congelatoarele.

what_is_sugru
Cu sugru iti poti proteja cablurile

 

Un carlig mic facut din Sugru poate sustine o greutate de pana la 2 kg. Daca doresti sa-l indepartezi de pe o suprafata, un cutit este mai mult decat perfect (cu mentiunea ca desi se poate indeparta de pe lemn si textile, ar putea sa pateze aceste suprafete).

819204999_3_1000x700
Sugru – primul adeziv modelabil din lume , life hacks.

 

 

Daca doresti acest adeziv minune, tot ce trebuie sa faci este sa dai click  AICI pentru a plasa o comanda .

Lasă un răspuns

Cerere oferta / Publicare in SEAP