Magneti pentru slabit – Zerodiet

Magneti pentru slabit – Zerodiet

 

Pe piata exista foarte multe produse de slabit, de la ceaiuri la tot felul de creme, pastile, si mai nou terapia auriculara (cu magneti). Aceasta terapie auriculara este in special cunoscuta pentru eficienta sa in lupta cu fumatul. Putini stiu ca ea da roade si impotriva kilogramelor in plus. Aceasta informatie este utila mai ales acum, in prag de sezon estival, cand corpul nostru se adapteaza dupa regimul alimentar greu si stilul de viata mai static din iarna.

Magneti pentru slabit – Zerodiet, ingrediente si mod de utilizare:

Zerodiet contine doi biomagneti de dimensiuni diferite care se pozitioneaza pe ureche, intr-un punct special de pe pavilion si care vor monitoriza greutatea corporala. Magnetul mai mic cu gaura se plaseaza la exterior, iar cel mare in interior. Doar pozitioneaza-i astfel incat sa nu cada si dupa cateva minute magnetii se vor fixa singuri datorita fortei de atractie dintre ei.

zero-diet-1
Magneti pentru slabit – Zerodiet Mod de aplicare

 

Cei doi biomagneti preseaza asupra unor puncte care transmit semnale la creier, reducand pofta de mancare. Astfel, magnetii ajuta si accelereaza procesul de slabire prin presopunctura permanenta pe zona unde sunt aplicati. Se mananca mai putin, doar atat cat organismul are nevoie si se pierd pana la 9 kg pe luna. Totul intr-un mod sanatos fara pericolul de a ne imbolnavi.

Timpul de folosire este in functie de programul tau si de cat de mult doresti sa slabesti!

magneti-pentru-slabit-zerodiet
Tratament auricular pentru slabit

 

 

Sfaturile noastre pentru rezultate sigure:

Daca vrei rezultate rapide, dieta si sportul nu sunt doar recomandate, ci si absolut necesare. Chiar daca  ZeroDiet ofera rezultate, asta nu inseamna ca nu va trebui sa faci nimic in schimb si nici ca rezultate vor fi spectaculoase din prima zi.

Recomandam sa faceti cat mai mult sport si sa respectati dieta recomandata de medicul nutritionist, in paralel cu purtarea magnetilor Zerodiet!

zerodiet-1
slabeste si tu cu ajutorul acestor magneti, zerodiet

 

 

Lasă un răspuns

Cerere oferta / Publicare in SEAP