Jucarii 4M: Green Science

Jucariile 4M Green Science sunt aici pentru tine! Chiar la „tanc”! Sarbatorile de iarna se apropie cu pasi repezi si tuturor ne place sa fim cu cadourile pregatite de Sf. Nicolae si de Craciun. Mai ales in timp de pandemie si neprevazut. Si chiar daca anul acesta lucrurile sunt putin diferite si ne vom petrece sarbatorile altfel, acest lucru inseamna doar ca ne putem bucura in continuare oferind si primind cadouri. Doar mai scapam de griji cand ne implicam intr-un joc educativ si instructiv impreuna cu copii nostri.

Jucariile Green Science sunt unele dintre cele mai apreciate categorii de Jucarii 4M, pe langa KidzLabs si Mould & Paint. Iar noi la Hobber suntem importatori si distribuitori exclusivi in Romania. Asa ca aducem jocurile 4M special pentru tine si micutii tai. Iar in masura posibilitatilor te ajutam cu promotii si materiale educative interesante, foto si video. Poate astfel compensezi macar partial lipsa interactiunilor obisnuite ale copiilor la scoala sau gradinita.

4M Green Science – ce inseamna stiinta verde?

Imaginatie, distractie, creativitate si inspiratie sunt cele 4 principii care au dat nastere jucariilor 4M. Producatorii 4M includ aceste 4 principii in toate proiectele si pe tot parcursul procesului de productie. Acestea sunt elemente esentiale pentru o dezvoltare mentala sanatoasa. Creatorii jucariilor 4M Green Science spera sa le insufle fiecarei minti tinere si pretioase:
Cu ajutorul imaginatiei, putem vedea lumea exact asa cum este dar si cum ar putea fi.
Cu ajutorul inspiratiei, avem curajul sa exploram noi orizonturi si sa facem fata provocarilor.
Cu ajutorul unei minti creative, descoperim solutii inovatoare pentru a depasi obstacolele vietii.
Cu ajutorul unei minti distractive, invatam sa apreciem si savuram in fiecare zi lumea noastra plina de minuni.

Jucariile din categoria Green Science ii ajuta pe copii sa descopere alternative pentru curent si baterii. Experimentand cu aceste jucarii distractive dar si educative, copii invata, spre exemplu, cum apa sarata poate deveni combustibil pentru o masinuta sau un robot. Cum magnetii pot deveni alternativa curentului pentru deplasarea unui tren, exact pe modelul trenului Maglev. Sau pot descoperi bucuria de a se juca cu un robot sau o masinuta care functioneaza cu ajutorul energiei solare.

Kit-urile educationale 4M Green Science ii ajuta pe copii sa descopere alternativele la energie clasica bazata pe combustibili fosili. Variantele noi de surse de energie sunt mult mai putin daunatoarea mediului inconjurator. Si exersand aceste alternative, in multiple kit-uri educationale, putem sa ne familiarizam cu tehnologia care va fi pretutindeni in jurul nostru in cativa ani. Pentru ca, atat adulti cat si copii, trebuie sa ne adaptam la noile realitati din jurul nostru.

Exemple de jucarii Green Science

Jucarii care functioneaza cu energie solara

  • Joc educativ robotul solar: Construiesti si te distrezi cu un robot care se pune in miscare folosind panouri solare si un motor. Poti recicla materialele de zi cu zi pentru a le monta ca parti ale corpului. Astfel, robotul poate fi transformat in robot dinozaur sau in robot monstru. Gasesti aici si un filmulet cu kit-ul educational.
  • Joc educativ masina solara: Un super rover care se pune in miscare cu ajutorul energiei solare. Panoul solar al roverului solar transforma lumina Soarelui in electricitatea care actioneaza motorul. Recicleaza o cutie de aluminiu pentru a-ti face roverul solar unic. Este un proiect stiintific, atat verde, cat si distractiv! Si a castigat o multime de premii internationale.
  • Joc educativ sistemul solar motorizat: O replica a sistemului nostru solar in care planetele se misca in jurul Soarelui, alimentate chiar de Soare. Gasesti aici si un filmulet cu jocul.

Jucarii care functioneaza cu combustibil alternativ

  • Joc educativ masina alimentata cu sare: Construieste singur masinuta si pregateste-i bateria pentru actiune. Adauga putina apa sarata si urmareste cum masinuta incepe sa se deplaseze! Invata cate ceva din chimia care sta in spatele miscarii si creeaza interes pentru aceasta stiinta atat de captivanta!
  • Joc educativ robot alimentat cu sare: Construieste un robot alimentat doar cu apa sarata. Nu ai nevoie de baterii! Dupa ce il asamblezi, doar adauga apa cu sare la cartusele de baterii special concepute si urmareste-l cum prinde viata! Gasesti aici si un filmulet cu jocul.

Jucarii super ingenioase

  • Joc educativ ceasul cartof: transforma-te intr-un adevarat om de stiinta in timp ce inveti cum sa alimentezi un ceas digital folosind… cartofi. Gasesti aici si un filmulet cu kit-ul educational, pentru inspiratie.

Speram ca ti-au placut exemplele noastre de Jucarii 4M Green Science. Te asteptam sa descoperi si celelalte jucarii din colectia noastra sau din alte colectii. Pana la urma sigur gasesti ceva interesant ca sa iti petreci timpul si sa faci statul in casa mai placut si mai educativ.

Cum te mai putem ajuta?

Proiectele tale sunt gata sa inceapa! Magazinul nostru hobber.ro este la doar un click distanta.  Aici gasesti magneti de diferite tipuri, produse magnetice cat si accesorii care sa te ajute in utilizarea magnetilor. 

Oricare ar fi proiectul tau, la locul de munca sau acasa, noi te putem ajuta si cu siguranta vom gasi solutia potrivita pentru tine! 

Si bineinteles, sa nu uitam de partenerii nostri de la MagneticPromo.ro, care vin cu produse personalizateproduse magnetice pe comanda si fel de fel de obiecte de marketing si promovare. Acestia lucreaza cu echipamente performante, printre care si gravatorul laser Thunder Laser Nova 51. Tocmai ca sa cream articole promotionale si obiecte inedite pentru utilizare pretutindeni in jurul tau! Putem realiza produse interesante inclusiv pentru gradinita, scoala, home school, after school, muzee de stiinta sau ateliere cu copii.

Lasă un răspuns

Cerere oferta / Publicare in SEAP