Jucarii 4M Mould & Paint

Ce inseamna statul in casa, in vacanta de iarna sau in carantina, fara activitati? Jucariile 4M Mould & Paint sunt aici pentru tine! Chiar la „tanc”! Sarbatorile de iarna se apropie cu pasi repezi si tuturor ne place sa fim cu cadourile pregatite de Sf. Nicolae si de Craciun. Si chiar daca anul acesta situatia este putin diferita, deci ne vom petrece sarbatorile intr-un mod diferit, putem continua sa ne bucuram oferind si primind cadouri.

Jucariile Mould & Paint fac parte din cele 3 categorii de Jucarii 4MGreen ScienceKidzLabs si Mould & Paint. Iar noi la Hobber suntem importatori si distribuitori exclusivi in Romania. Asa ca aducem jocurile 4M special pentru tine si micutii tai.

Cine este producatorul de kit-uri educationale 4M?

4M este o companie din Hong Kong care a fost alaturi de copii in dezvoltarea creativitatii si a imaginatiei acestora inca din anul 1993. Dupa uriasul succes al jocului Jumbo Chalk cat si al produselor lor fosforescente, in anul 1999 au pornit si producerea de jucarii stiintifice educationale. Acum se afla in al treilea deceniu de activitate si au descoperit o reteta de succes: promovarea kit-urilor educationale pe toate pietele lumii. In plus, 4M continua sa inoveze si sa produca produse ce stimuleaza si imbunatatesc dezvoltarea mentala. Cum noi suntem mari fani si ne distram mai mereu cu jucariile 4M, bineinteles ca ni s-a parut normal sa le facem disponibile si in Romania.

Kit-urile educationale Mould & Paint sunt ideale pentru a iti pune mainile si imaginatia la treaba! Bineinteles, toate kiturile educationale Mould & Paint contin forme care te ajuta sa modelezi si sa ajungi la forma dorita. Dar totul este in puterea ta atunci cand alegi cate figurine creezi. Cat si cum alegi sa le pictezi. Te poti inspira impreuna cu micutii tai dupa imaginile noastre. Sau puteti alege sa colorati dupa bunul plac, folosind culorile din kit. Iar datorita varietatii colectiei Mould & Paint noi credem ca aveti de unde sa va alegeti: animale zoo, viata marina, dinozauri sau printese.

Exemple de jucarii 4M Mould & Paint:

  • Joc modeleaza si picteaza dinozauri: Esti fan Jurassic Park sau Lost World? Puneti-va mainile la treaba si modelati impreuna un set de dinozauri fiorosi dar simpatici. La final poti sa ii decorezi cu vopsea fosforecenta si sa ii urmaresti cum stralucesc in intuneric.
  • Joc educativ modeleaza si picteaza animalele de zoo: Modeleaza si picteaza animale de la zoo pe care le poti mai apoi transforma in super magneti de frigider. Sau ai o super colectie de animale cu care sa inventezi alte jocuri.
  • Joc educativ modeleaza si picteaza viata marina: Pesti, stele de mare, caluti de mare… poti crea din fiecare cate ceva. Modeleaza si picteaza magneti de frigider in forma de animale marine si apoi decoreaza frigiderul in voie.
  • Joc educativ modeleaza si picteaza printese: Printesele sunt mereu la moda, orice fetita ar vrea sa fie o printesa. Dar acum printesele nu mai sunt doar in desene. Le poti avea si tu la tine acasa si facute chiar de tine! Si, bineinteles, le poti transforma oricand in magneti de frigider.

Cum te mai putem ajuta?

Proiectele tale sunt gata sa inceapa! Magazinul nostru hobber.ro este la doar un click distanta.  Aici gasesti magneti de diferite tipuri, produse magnetice cat si accesorii care sa te ajute in utilizarea magnetilor. 

Oricare ar fi proiectul tau, la locul de munca sau acasa, noi te putem ajuta si cu siguranta vom gasi solutia potrivita pentru tine! 

Si bineinteles, sa nu uitam de partenerii nostri de la MagneticPromo.ro, care vin cu produse personalizateproduse magnetice pe comanda si fel de fel de obiecte de marketing si promovare. Acestia lucreaza cu echipamente performante, printre care si gravatorul laser Thunder Laser Nova 51.

Lasă un răspuns

Cerere oferta / Publicare in SEAP