Jucariile magnetice

Indiferent de varsta pe care o avem, tuturor ne plac jocurile si jucariile. Din momentul in care aflam ca vom fi parinti, incercam sa descoperim noi jocuri distractive si educationale care sa ne ajute copil sa se dezvolte. Noi va punem la dispozitie informatii despre trei jocuri cu magnet care va vor ajuta copiii sa isi dezvolte abilitatile.

  1. Hearts of Attraction este un joc care combina indemanarea, cu strategia si norocul. Magnetii sunt in forma de inimioara, iar jucatarii trebuie sa-i lanseze pe o suprafata plana si sa descopere strategii pentru a castiga. Te poti juca cu acesta oricand, oriunde si, cel mai important, cu oricine. Jocul are cateva reguli simple. Se pot juca 2-5 persoane care aseaza magnetii pe o suprafata plana astfel incat doua inimi sa nu se atinga si sa nu se atraga (nu uita, sunt magneti). Fiecare jucator ia o inima pentru a o folosi la prima aruncare, apoi arunca cu inimile “prinse” pentru a colecta mai multe. Cand zona este goala, se vor numara inimile, iar cine are mai multe este castigatorul. Nu exista reguli in legatura cu modul de aruncare a magnetilor de aceea este un joc de strategie si de gandire. Bineinteles, regulile se pot schimba daca concurentii sunt de acord si se pot improviza altele. De obicei, o tura dureaza 10 minute si este o activitate care mentine creierul intr-o continua miscare reusind sa le dezvolte memoria vizuala.
  2. Placutele ceramice pentru pictat cu magnet neodim sunt produse unicate deoarece sunt lucrate manual. Se prelucreaza lutul care apoi este ars si rezulta ceramica nesmaltuita. Fiecare placuta contine doi magneti care asigura placutelor o buna fixare si sigura pe fiecare suprafata metalica. Detinem o varietate de modele pentru orice sezon si pentru fiecare gust. Acestea pot fi folosite in gradinite sau in scoli, la aniversari sau alte evenimente speciale, in cadrul atelierelor de pictura si de dezvoltare a creativitatii. Pe site-ul nostru veti gasi o lista cu figurine disponibile la comanda.
  3. Sahul magnetic nu trebuie sa lipseasca din casa nimanui. Este un joc care dezvolta gandirea logica, intuitia si coordonarea, iar acestea, dupa cum bine stiti, sunt atuurile unui lider. Sahul magnetic are un plus fata de cel normal, piesele raman fixate chiar si in momentul in care tabla este intoarsa. Este un joc perfect pentru momentul in care doriti sa petreceti timpul liber alaturi de prieteni, de a va distra si poate fi folosit in orice mijloacele de transport (de exemplu, cand pleci in calatorie).

Nu uita, copilul invata cel mai bine cand se distreaza. Ajuta-l sa isi dezvolte atuurile!

 

Lasă un răspuns

Cerere oferta / Publicare in SEAP