MAGFIT – Noua generatie de sisteme magnetice de ancorare

banner

MAGFIT – Noua generatie de sisteme magnetice de ancorare

Noile materiale si tehnologia deschid calea catre un viitor mai stralucit.

Sistemele magnetice de ancorare MAGFIT utilizeaza mai multe tehnologii inovative, esentiale dezvoltate de catre Aichi Steel Corporation pentrul Grupul Toyota. Sunt lideri in tehnologia materialelor magnetice care permite, nu numai dezvoltarea continua a sistemelor de ancorare magnetice, ci si cercetarea de aplicatii noi a magnetilor in domeniul dentar.

tehnologia MAGFIT

  1. Retentia cea mai puternica din clasa lor, cu o dimensiune ultracompacta

Prin intermediul circuitului magnetic optim fabricat utilizand simularea computerizata 3D, forta de atractie a magnetilor MAGFIT a fost imbunatatita de doua ori in ultimul deceniu.

  1. Fara coroziune

Tehnologia de sudura Aichi Steel precisa cu microlaserul permite o sigilare ermetica perfecta a carcasei exterioare din otel inoxidabil, care protejeaza magnetul de coroziunea din mediul oral.

  1. Noua tehnologie a materialelor magnetice

Succesul magnetilor MAGFIT s-a bazat pe dezvoltarea AUM 20, otelul inoxidabil magnetic, proprietatea Aichi Steel, dezvoltat pentru domeniul dentar (Brevetul Nr. JP26227026), care are proprietati magnetice superioare si rezistenta la coroziune si foloseste cel mai puternic magnet din lume, neodim (NdFeB). Design-ul circuitului asigura siguranta pacientilor, fara efecte biomagnetice daunatoare.

1,5 milioane seturi de MAGFIT s-au vandut in ultimul deceniu.

Introdus pentru prima data in 1992, MAGFIT s-a aplicat la peste 750.000 de pacienti care s-au bucurat de calitatile si confortul protezei ancorate magnetic . MAGFIT este disponibil in 15 tari din intreaga lume.

Prin numarul in crestere a aplicatiilor clinice a implanturilor, protezele retentionate pe implanturi cu magneti sunt extrem de utilizate pentru pacientii cu edentatii. Sistemele de ancorare magnetice MAGFIT sunt compatibile cu majoritatea sistemelor de implanturi, facand posibil sa aplicam acest tratament practic.

Toate produsele MAGFIT sunt aprobate CE si fabricate in Japonia sub certificare ISO 9001/ ISO 13485. Numerele loturilor controlate sunt stantate cu laser pentru identificare pe toate ansamblurile magnetice MAGFIT.

Gama de produse MAGFIT

O gama larga de produse sunt disponibile pentru a dezvolta aplicatiile dumneavoastra clinice si de a face posibila utilizarea radacinii dintelui stalp existent in loc de extractia dintelui.

Principiu: MAGFIT este un sistem de ancorare magnetic dentar inovativ care este format dintr-un magnet incastrat ultracompact, puternic, care retine o proteza pe un keeper atractiv magnetic, fixat pe dintele stalp.

componente MAGFIT

Avantaje:

  • Protectia dintelui stalp la fortele excesive
  • Instrumentatie si intretinere usoara
  • Estetica superioara

produse MAGFIT

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cerere oferta / Publicare in SEAP