Magneti „Save the Date”

Se apropie nunta ta (dupa pandemie)! Anunta-ti invitatii prin trimiterea unor super magneti „Save the Date”.

Cu magnetii „Save the Date” indeplinesti cu siguranta tendintele actuale in pregatirile de nunta. Oaspetii sunt informati in prealabil despre ziua nuntii si se pot bucura de un mic magnet pe frigider.

Magneti Save the Date - un mesaj plasat la indemana sa te asiguri ca nu lipsesti de la un eveniment important
Magneti Save the Date – un mesaj plasat la indemana sa te asiguri ca nu lipsesti de la un eveniment important

Cum pot confectiona un card „Save the Date” ?

Cardurile „Save the Date”, indiferent daca au fost comandate de pe magneticpromo.ro sau de la un alt magazin de imprimare, pot fi transformate rapid si usor in magneti de frigider. In acest scop, recomandam magneti neodim sub forma de disc, autoadezivi (cod: HS-10-01-STIC) sau folii magnetice autoadezive.
Pentru a atasa magneții neodim disc, pur si simplu indeparteaza folia de pe spatele lor si poziționeaza-i pe spatele cardurilor printate cu ziua nuntii tale. Dupa care apasa ferm timp de cateva secunde pentru a se fixa adezivul
. In funcție de greutatea cardului, poate fi suficient un singur magnet. Oricum testeaza in prealabil cat de multi magneti trebuie sa atasezi pentru a fixa cardul „Save the Date” pe frigider.


Daca te-ai decis la varianta cu foaia magnetica, o poti taia la dimensiunea cardului sau putin mai mica. Pentru debitarea foliei pe ce dimensiuni doresti poți apela tot la magneticpromo.ro sau poti folosi o simpla foarfeca.

Lipirea mesajului tau se face usor pe folia magnetica cu adeziv
Lipirea mesajului tau se face usor pe folia magnetica cu adeziv

Alte sfaturi pentru 

Retine ca trebuie sa protejezi foarte bine magnetii daca intentionezi sa-i trimiti prin posta. In caz contrar, magnetii pot deteriora alte bunuri, cum ar fi cardurile de credit. Magnetii „Save the Date” pot fi usor impachetati in folie de hartie sau bule sau protejați cu polistiren. Dupa testeaza cu o clema de hartie daca plicul mai este magnetic in exterior. Daca nu este cazul, poti trimite magnetii fara griji :).

O sa revenim si cu alte idei pentru o decorare magnetica a nuntii tale. De asemenea, daca ai propriile idei poti oricand sA apelezi la noi pentru a le transforma in realitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cerere oferta / Publicare in SEAP