Magnetii cantareti merg la Opera Nationala? Dar un magnet neodim?

Cu totii probabil ca ne-am jucat cu sau am auzit magnetii cantareti.

Magneti cantareti - preferatii copiilor
Magneti cantareti


Sunt doua sfere sau bucati ovale din hematita care atunci cand se arunca unul spre altul scot sunete de la lovirile repetate datorita atractiei. Unele persoane adulte ii folosesc chiar si la terapie cu magneti si au spus ca se simt mai bine cand ii tin in mana si se gandesc la lucruri pozitive. Deci in general acesti magneti cantareti nu merg la Opera Romana, prefera sa dea „spectacole” scurte in fata copiilor.

Am descoperit insa alti magneti melomani carora le place muzica buna si vor sa participe la fiecare spectacol. Printre acesti magneti pot fi: un domn magnet neodim (NdFeB) insotit de buna sa prietena, o doamna banda magnetica (cu sau fara adeziv) sau chiar o doamna banda metalica. Acesti magneti si accesorii ajuta cortinele sa se inchida si sa ramana fixate, magnetii neodim tip oala cu sistem de prindere sau fixare (cu gaura ingropata, cu filet interior, exterior, carlig sau inel)  pentru diverse decoruri mai usoare sau mai grele, magnetii neodim care pot fixa diverse accesorii si costume rapid prin forta lor de atractie mare. Astfel spectacolele se pot organiza mai usor in partea de schimbari rapide de decoruri si fara a da gauri suplimentare pentru fiecare setare de scena sau pentur fiecare spectacol. Iar decorurile care se pot crea prin imaginatia artistilor care compun decorurile si costumele, luminile este fantastic!

Decor opera cu magnet neodim si banda magnetica
Decor opera cu magnet neodim si banda magnetica

Si deoarece magnetilor nu le place doar opera, am descoperit magneti neodim carora le place si teatrul de copii (Tandarica) sau teatrul de adulti (Odeon). Cine stie, poate in curand magnetii vor merge si la TNB!

Vino la hobber.ro sa gasesti solutia magnetica potrivita pentru ideile tale cu magneti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cerere oferta / Publicare in SEAP