Suportul magnetic ideal pentru telefoane, tablete si dispozitive GPS!!!

Suportul magnetic ideal pentru telefoane, tablete si dispozitive GPS!!!

De ceva timp ma cam saturasem de suportul de masina pe care ll aveam. Era bun, dar ma enerva ca ma chinuiam sa dau telefonul jos. Insa de curand am inceput sa folosesc acest suport magnetic care mi se pare ceva WOAW.

Cum se monteaza?

suport magnetic auto 2suport magnetic auto 1

Pe grila de ventilatie a masinii, fie rotunda, fie patrata, pe palele grilei se ataseaza magnetul, cautand sa alegi o pozitie cat mai fixa, solida. Picioarele de prindere din material moale nu zgarie lamelele orificiului de ventilatie.
Pe telefon se lipeste o placuta metalica subtire autoadeziva, sau daca telefonul are husa, se monteaza intre husa si telefon. Daca este spatiu, se poate monta si sub capacul bateriei.

suport magnetic auto de telefon mobil

Cum functioneaza?

Se potriveste cu orice telefon, chiar si tableta si orice grila de ventilatie. Sunt preferate telefoanele cu spatele plat.
Telefonul practic se lipeste magnetic datorita placutei metalice atasata telefonului. Se prinde foarte bine, nu se detaseaza la socuri mari, gen gropi.
Se poate atasa si detasa instantaneu, telefonul putand fi folosit cand esti blocat in circulatie.
Este aproape „invizibil” pe bordul masinii, fiind negru si de dimensiuni mici, ofera acces rapid la telefon.

Spre deosebire de celelalte suporturi auto, acest suport magnetic este special conceput pentru a se roti 360 grade, oferind utlizatorului cel mai bun unghi, in orice situatie.
Pentru a achizitiona acest suport magnetic auto de la echipa Hobber, va invit sa dati click aici.
Aveti prezentat si un scurt filmulet cu acest suport magnetic:

Lasă un răspuns

Cerere oferta / Publicare in SEAP