Magnetii si mobila

Magnetii neodim se poate integra foarte usor in diverse aplicatii de mobilier si nu numai, fiind usor de fixat in placi de plastic, lemn sau in beton. Cu ajutorul acestor magneti puteti sa realizati mai usor anumite idei practice pe care le aveti. Datorita tendintelor de a avea un mobilier modern si inovativ atat acasa cat si in spatiile de birouri, magnetii si mobila reprezinta o legatura tot mai stransa, mai ales ca in fiecare zi se descopera si inventeaza aplicatii noi ale magnetilor.

Magnetii si mobila

Magnetii si mobila – magnetii neodim

Cum si unde se folosesc magnetii neodim ?

Magnetii neodim se pot incorpora usor in mobila, ei se pot prinde cu surub, se pot lipi sau se pot incastra.

magnetii si mobila

Magnetii si mobila , unde si cum se pot folosi?

Cat rezista magnetii de tip Neodim?

Ei pot fi folositi pana la o temperatura de maximum 80 de grade Celsius, temperatura pe care daca o depasesc in general se demagnetizeaza. De asemenea, un magnet isi reduce treptat forta pe masura ce mediul in care opereaza este mai cald, deci este bine ca testele de forta ale magneitlor sa se faca in conditii cand mediul are temperatura cea mai ridicata (ex. vara sau la temperaturi ridicate in spatii industriale). Pentru temperaturi mai ridicate recomandam magnetii din ferita care au un punct de demagnetizare de peste 250 de grade Celsius.

2f865f8e-970b-4b50-b9d5-ee5930d4e4ff

Magnetii si mobila – Cat rezista magnetii de tip Neodim?

Avantajul magnetilor

Avantajul magnetilor neodim in fata magnetilor din ferita consta in functionarea sigura si caracteristici magnetice excelente raportate la o masa magnetului care este semnificativ mai mica. Practic, acesti magneti neodim reprezinta niste mici bijuterii cu proprietati fizice extraordinare, mult diferite de cele ale altor materiale cu care ne-am obisnuit. Ca un exemplu, un bloc neodim cu latura de doar 20 mm poate avea o forta de 3 kg!

ce744f91-b144-485a-93b1-26bbb8a997f3

Magnetii si mobila – Avantajul magnetilor

De ce Hobber.ro magazinul tau cu magneti? 

Avantajele oferite de noi : 

 • Noi vindem solutii magnetice, nu doar magneti! Ne poti contacta pentru a gasi cea mai buna solutie pentru proiectul tau! Ca urmare, avem clienti multumiti si o rata foarte redusa de retururi.
 • Cea mai larga selectie de magneti pe stoc!
 • Magazin de prezentare cu vanzare in Bucuresti!
 • Comanzi azi, primesti maine!
 • Oferte pentru comenzi mari
 • Cost de livrare redus
 • Metode de plata
  – Ramburs la curier/posta
  – Transfer bancar
 • Livrare in Bucuresti in aceeasi zi.

Te asteptam pe site-ul nostru sau poti completa formularul de AICI si sa ne spui de ce ai nevoie.

You may also like...

Lasă un răspuns