Magnetul poate transforma stangacii in dreptaci ?!?

Magnetul poate transforma stangacii in dreptaci, un nou lucru dezvaluit de un experiment de terapie cu magneti

Un nou experiment de terapie cu magneti sustine ca simpla plasare a unui magnet puternic pe cap poate transforma pe moment stangacii in dreptaci si vice-versa.

magnetul poate transforma stangacii in dreptaci
Magnetul poate transforma stangacii in dreptaci – un experiment interesant

Se pare ca bizarul efect dureaza doar atat timp cat magnetul este asezat pe crestetul capului, stangaciul redevenind stangaci imediat ce si-a luat magnetul de pe cap.

Surprizele experimentului de terapie cu mangeti nu se opresc aici! Terapia magnetica de acest fel poate afecta, in timp, si comportamentul moral al subiectilor. Ii face pe acestia sa se poarte fara sa rationeze prea mult inaintea luarii oricaror decizii.

Cercetatorii Universitatii Berkeley din California au apelat la un grup de voluntari dreptaci si stangaci in egala masura. Acestora le-a intrerupt pe moment functionarea normala a creierului prin intermediul unor magneti deosebit de puternici (probabil magneti neodymium), folositi intr-o forma particulara de terapie denumita stimulare magnetica transcraniala.

Magnetii au generat un camp specific pe partea craniului pe care au fost plasati. Fluxul magnetic a creat un curent electric de intensitate slaba care a interferat cu celulele creierului, impiedicandu-le sa functioneze in mod obisnuit.

Sursa: Daily News

Experiment de terapie cu magneti diferit de terpia clasica cu magneti

Atentie! Acest Experiment de terapie cu magneti de mai sus a fost efectuat in conditii strict controlate. Nu va recomandam sa utilizati magneti neodim, foarte mari si puternici, daca nu aveti experienta in manipularea acestora. Puteti sa va raniti sau accidentati. In plus, tinerea aproape de corp pe termen lung a unor magneti puternici poate deregla functionarea normala a organismului. Magnetii sunt contraindicati a fi aplicati pe corpul sau in apropierea persoanelor insarcinate, care au aliaje metalice in corp sau au dispozitive tip peace maker.

Daca doriti insa sa experimentati magnetoterapia sau terapia cu magneti, va recomandam dispozitive speciale si centuri care contin mangeti. Acesti magneti au o intensitatea mai scazuta a campului magnetic, care se preteaza pentru purtarea mai indelungata pe corp in scop terapeutic.

Astfel veti putea reduce sau chiar elimina durerea in corp si avea o viata mai buna.

Centuri cu magneti si turmalina - reduce durerile
Centuri cu magneti si turmalina – o solutie pentru dureri si reumatism

Lasă un răspuns

Cerere oferta / Publicare in SEAP