Halloween. O petrecere cu magneți!

 Halloween-ul este un moment perfect pentru o petrecere.

Aceasta sărbătoare te lasă să faci ce vrei, începând de la decorațiuni atractive si infricoşătoare până la atmosferă. Așa că poți deja sa te gândești  cu ce să-ți decorezi locația pentru ca petrecerea ta să fie una grozavă.

Cum planifici petrecerea?

Alege-ți accesorii unice care îți vor uimi prietenii. Cine s-ar fi gândit ca, spre exemplu frigiderul, pereții, aproape orice loc poate fi decorat cu… magneți. Da, ați înțeles bine, cu magneți.

Aveți un spațiu destul de mic pentru a organiza petrecerea (să spunem o garsonieră). Cum să îl decorezi pentru ca efectul petrecerii să fie “WOW” dar să rămână și loc să te miști?

în afară de banalul frigider pe care ți-l putem tapeta cu o sumedenie de magneți decorativi, fluturași, flori sau buline magnetice și chiar creații proprii pe care noi le transformăm în magneți, pereții și ușile tale se vor transforma într-un uimitor decor care nu îți va afecta cu nimic spațiul.

Perete vopsit cu SketchPaint
Perete vopsit cu SketchPaint

Cu o  vopsea specială Sketch Paint orice perete sau ușă se poate transforma într-un veritabil șevalet pe care poți desena tot ce îți trece prin cap cu ajutorul markerelor Sketch Marker.

Și asta la nesfârșit, pentru că suprafața se poate curăța foarte simplu cu soluția specială Sketch Cleaner și cu o cârpă moale.

În plus, puteți transforma orice suprafață acoperită cu vopseaua  Magnet Paint într-o veritabilă expoziție de imagini, puzzeluri sau obiecte magnetice.

Perete vopsit cu MagPaint
Perete vopsit cu MagPaint

Și dacă invitații tăi vor purta și uimitoarele Laser Fingers, încăperea se va umple de zeci de raze jucăușe și multicolore.

Led Fingers Party
Led Fingers Party

În final, dacă dorești ca amintirea petrecerii să rămână amuzantă și în același timp foarte “colorată” nu aveți decât, la plecare, să le oferiți cadou câte un titirez magnetic cu led.

Acestea fiind spuse, vă dorim un Halloween Magnetic extrem de atractiv pentru întâmplări demne de povestit mai departe!

Lasă un răspuns

Cerere oferta / Publicare in SEAP