BLACK FRIDAY LA HOBBER.RO !!!

Urmeaza Noiembrie – luna ofertelor si o sa ne luam ramas bun de la aceasta toamna prin mult asteptatul Black Friday. Strangeti bani albi pentru vineri negre, iar noi iti oferim preturi reduse la zeci de produse din toate categoriile.

BLACKFRIDAY

Black Friday in Romania se organizeaza in data de 17 noiembrie 2017. Conform traditiei americane, Black Friday 2017 este in ultima vineri a lunii noiembrie, adica pe 24 noiembrie 2017. Trecutul ne spune ca e foarte posibil sa avem doua perioade de reduceri, care se pot extinde peste ambele weekend-uri sub numele de Black Weekend 2017.

Black Friday la Hobber.ro o sa fie ziua cu cele mai mari reduceri din an si fiti pe faza ca se anunta a fi o zi de senzatie. Anul asta ai parte de cel mai mare Black Friday, cu reduceri de pana la 70%!

Hobber.ro este un magazin cu cea mai larga selectie de magneti, folie magnetica si produse magnetice de pe piata din Romania si de mai bine de trei ani vindem cu succes si in mediul online din Romania, de aceea ne pregatim intens pentru cea mai mare zi de vineri din acest an.

Tinem foarte mult la clientii nostri, membri ai familiei Hobber, si din acest considerent nu ne permitem sa ratam campania de MEGA reduceri Black Friday. Venim in intampinarea clientilor cu reduceri de pana la 70% la o gama variata de produse cum ar fi: magneti neodim, magneti ferita, jocuri magnetice, unelte magnetice, produse magnetoterapie …

RAMAI APROAPE SI NU RATA CEL MAI MARE BLACK FRIDAY LA HOBBER.RO!!!

Lasă un răspuns

Cerere oferta / Publicare in SEAP