Motorola magnetic? Da, este prietenos cu magnetii si inovatiile magnetice

Eu personal sunt utilizator de Samsung de foarte mult timp. Cu toate acestea, remarc atunci cand concurenta, in cazul de fata Motorola, vine cu inovatii menite sa faca mai usoara viata utilizatorilor.

Astfel, de curand am invatat despre Moto Mods, o serie de accesorii care se pot atasa magnetic, foarte usor, telefoanelor Motorola.

Astfel avem Moto Power Pack care iti mareste capacitatea bateriei, sau Barcode Sled Mod care iti transforma telefonul in scanner optic de coduri, Mico – cu functie de incarcare prin celule fotovoltaice sau CLIKI Play cu functie de baterie extinsa si consola jocuri. Ca sa nu mai spunem de Moto Z Mod care reprezinta o boxa atasata magnetic care iti ofera un sunet de inalta calitate.

Carcasa magnetica Moto Mod
Carcasa magnetica Moto Mod
Boxa JBL atasabila magnetic la noul Motorola
Boxa JBL atasabila magnetic la noul Motorola

Mai jos aveti niste video-uri interesante care va vor atrage cu siguranta atentia. Si cred ca este doar inceputul aplicatiilor magnetice la noile telefoane mobile, pe langa cablurile de incarcare si transfer date atasabile magnetic sau suportii magnetici pentru telefon care deja ne usureaza viata.

 

https://www.youtube.com/watch?v=QpK34-zDa7o

Bravo Motorola!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cerere oferta / Publicare in SEAP