Neocube 216 – un set de magneti neodim cu multe intrebuintari!

Neocube 216 este un set de magneti sub forma de cub, compus din sfere sau cuburi in numar de cate 6 bucati pe fiecare latura, deci in total 6x6x6=216 bucati sau 216 sfere/bile magnetice! Cu ocazia acestor sarbatori am constatat ca Neocube 216 a devenit atat de popular precum au fost, la vremea lor, spinnere-le sau kendama.

Ineditul setului magnetic consta in faptul ca poti avea la indemana o jucarie puzzle cu multiple combinatii in care poate fi utilizata, de la cate o piesa magnetica separata pentru a fixa foi A4 pe un whiteboard pana la combinatii de 1, 2 sau mai multe piese magnetice. Si combinand toate acestea cu forta de atractie a magnetilor rezulta noi si noi aplicatii in viata de zi cu zi!

Neocube 216 se potriveste atat pentru persoanele meticuloase, orientate spre detalii, care gasesc armonie in organizarea tehnica a lucrurilor din jur, cat si pentru persoanele creative, carora le place sa creeze modele inedite organice care se continua la infinit.

Iar daca crezi ca un singur Neocube 216 este prea putin, poti oricand sa il combini cu alte seturi neocube magnetice de acelasi fel sau diferite. Vei fi si mai uimit de combinatiile posibile cu acesti magneti.

In prezent hobber.ro iti ofera Neocube 216 in urmatoarele variante:

neocuburi

Cadoul perfect pentru persoana iubita. Cadouri ieftine

 

Atentie! Datorita pericolului de inghitire, aceste sfere mici magnetice nu sunt adecvate ca jucarii pentru copii sub 7 ani. Inghitirea a doi sau mai multi magneti neodim poate fi fatala. Chiar daca aceste sfere magnetice sunt deseori gasite pe internet in categoria de jucarii, va rugam sa luati in serios acest avertisment si sa pastrati magnetii neodim intr-un loc sigur, departe de copii.

comanda

You may also like...

Lasă un răspuns