Flip Page Clock – cel mai atractiv ceas

Ne-am saturat de ceasurile banale de camera asa ca  va propunem ceva diferit, ceasul retro, un subgen al stiintifico-fantasticului si fictiunii speculative.

      Flip Page Clock este unul dintre cele mai tari gadgeturi aparute pe piata, placutele numerice se intorc automat  la fiecare minut. Ceasul tau Flip Page Clock va fi punctul focal al camerei cu numerele sale rasturnate și design unic care aminteste  de ceasurile de flip din anii trecuți. Se incadreaza perfect  pe orice suprafata plana cum ar fi: pe birou, noptiera sau in biblioteca.

pizap.com14546654626021

      Designul retro il recomanda nostalgicilor, mai ales din cauza aspectului clasic pe care il dau in special placutele din carton ce afiseaza ora.Ca sa fiu sincer atunci cand am primit produsul toata echipa Hobber.ro statea si se uita la ceas asteptand ca paletele sa se miste, a fost un moment comic :)). In urmatorul video puteti vedea ce am vazut si noi, adica cum functioneaza acest ceas minunat.

 Recomandam utilizarea bateriilor din carbon-zinc si NU a bateriilor alcaline pentru ca au o cantitate mare de curent si pot afecta acuratetea si durata de viata a produsului.

 

 

 

 

Lasă un răspuns