Cadou de 1 martie

Deoarece se apropie 1 martie, si avem nevoie de cadouri, ne gandim la un altfel de martisor. Ce spuneti de un arbore metalic cu foaie magnetica autoadeziva inclusa?  Il puteti persoanaliza cu momente frumoase si pline de veselie, astfel va fi un  cadou unic, pe care mama il va indragi.

Cel mai frumos dar, pentru persoanele apropiate sunt cele facute din inima,  trebuie sa fie unice, si sa cuprinda momentele cele mai frumoase din viata. De aceea arborele vine la pachet cu folia magnetica autoadeziva, pentru a va putea pune cele mai semnificative poze, care reprezinta cea mai sincera dovada de iubire fata de cele mai importante persoane din viata noastra.

Cu siguranta inca nu v-ati gandit la un martisor,  dar atunci cand o sa fie cazul cu siguranta nu vreti sa cumparati aceleasi cadouri pe care le tot facem in fiecare an, de ex bratari, trifoi cu patru foi, bibelouri s.a.

Anul asta ar trebuie sa fie ceva diferit, pe langa traditionalul buchet de zambile, o sa avem in punga de cadou si un arbore persoanalizat.

Pentru ca, fiecare din noi avem poze de cand eram foarte mici, nu ar fi rau sa apara si una din aceste poze pe arborele metalic. Va arata atat de bine in biblioteca pentru ca puteti alege dintr-o gama mai mare de culori : rosu, roz, galben, portocaliu sau mov, pentru a se asorta cat mai bine  cu personalitatea, dar si cu sufrageria dumneavoastra.

arbore magnetic

 

 

 

 

You may also like...

Lasă un răspuns