Sugru – viitorul are nevoie de fixare!

Ai auzit de sugru?

Sugru este un material minune care nu ar trebui sa lipseasca din nicio casa. Este primul adeziv modelabil din lume care se transforma in cauciuc.

Sugru = plastilina-adeziv care lipeste ORICE (aluminiu, ceramica, silicon, metal, sticla, plastic, cauciuc etc.).

Adera la ORICE fel de suprafata – poate fi folosit pentru a inlocui parti lipsa din obiecte (inclusiv din carcasa telefoane mobile), pentru a izola legaturi intre cabluri electrice, pentru a lipi bibelouri sparte, pentru a inlocui bucati din manere lipsa de la ibrice, pentru a repara crapaturi din bordul masinii / usi cuptoare cu microunde etc. (NUMAI IMAGINATIE SA AVETI)!

Lipeste-l

Sugru se lipeste permanent de multe lucruri ca ceramica, sticla, metal, lemn si de majoritatea plasticilor. Este interesant pentru ca il face foarte abil, dar de asemenea poti folosi sugru pentru a lipi diferite combinatii de material.
lipit
Modeleaza-l

Este timpul sa construiesti, sa repari, sa creezi si sa lipesti diferite obiecte. Ai la dispozitie 30 de minute sa termini treaba :).
modeleazal
Se transforma in cauciuc

Dupa 24 de ore, sugru se transforma intr-un cauciuc de silicon flexibil si durabil care ramane prins (numai daca nu vrei tu sa il indepartezi). Lasa-l mai mult pentru piesele care au o grosime mai mare de 3-5 mm. Un sfat: pentru a accelera timpul de vindecare pune obiectul intr-un loc cald.

se-transforma-in-cauciuc
Puternic + durabil

Sugru este puternic si durabil. Dupa ce se transforma in cauciuc, va rezista la orice vreme, indiferent de temperatura. De asemenea, expunerea la soare nu va afecta cu nimic puterea si durabilitatea sugrului.

puternic-si-durabil
Devine flexibil cand se “vindeca”

Cand sugru se “vindeca”, el devine flexibil si nu se intareste, ceea ce inseamna ca il poti folosi la obiectele pe care trebuie sa le mutati ca textilele, cablurile sau incaltamintea. Este de asemenea izolator electric, cat de tare poate fi :)? Fii atent cu electricitatea, foloseste sugru la electronicele care consuma sub 24 de volti.
devine-flexibil
Placut la atingere

Cum sugrul este un cauciuc de silicon, este placut la atingere dupa “vindecare”. Il face perfect pentru manere si prindere fiind confortabil si non-alunecos.
placut-la-atingere
Stabil la temperaturi mici dar si mari

Sugru este rezistent la temperaturi de minim -50°C si maxim +180°C. Va deveni mai rece dar si mai cald insa va rezista si nu se va topi.
stabil-la-temperaturi-mari-si-mici
Rezistent la apa

Dupa “vindecare”, sugru este asemanator ca si celelalte silicoane, deci fara indoiala este rezistent la apa. Este usor de curatat cu sapun si apa, de asemenea este durabil in conditiile grele ale masinii de spalat chiar si in apa marii.
rezistent-la-apa
Usor de indepartat

Dupa “vindecare”, sugru poate fi indepartat doar printr-o taiere usoara de cutit. Rezidurile le poti lua cu unghia sau cu o hartie absorbanta.

usor-de-indepartat

Se pot intampla si MINUNI :)! Te asteptam in magazinul nostru de prezentare pentru a te convinge!

Ai prezentat si un filmulet cu ce poate sa faca adezivul minune:

You may also like...

Lasă un răspuns