Hearts of AttrAction – cadoul magnetic perfect

Nu stii ce sa ii cumperi de Valentine’s Day?! Tricouri personalizate, cani, brelocuri, pernute cu poze, parca sunt prea banale pentru stagiul in care sunteti acum, sau cred ca are deja toata colectia acasa.

Hobber.ro va propune ceva nou! Hearts of AttrAction este versiunea provocatoare și irezistibilă a jocului original ”AttrAction”, un joc ce combină îndemânarea, strategia și ceva noroc într-o experință de proporții magnetice! Deci, pe scurt, cadoul magnetic perfect!

Ea sau El il va indragi, pentru ca este un joc distractiv si inca un mod de a va petrece timpul liber impreuna. Poate  il veti juca pe provocari, cine stie unde veti ajunge…

Il puteti juca cu alti prieteni, intr-o seara de sambata, cand nu mai aveti chef de iesit din casa. Presupun ca va strangeti destul de multi, dar norocul este ca acest joc poate avea intr 2 – 5 jucatori si nu te poti plictisi, deoarece se termina destul de repede. Deci se poate face  schimb de tura cu un prieten care nu a apucat sa joace, dar care a avut timp sa isi construiasca o strategie.

Si inca un avantaj… regulile se invata extrem de usor, in maximum 5 minute. Spre deosebire de jocuri de strategie in care, dupa 2-3 ore esti frustrat ca inca nu ai inteles cum se joaca (ex. extensia celebrului joc de baza Catan – Orase si cavaleri, sta nefolosita inca)!

505_layout_zoom

 

Pe măsură ce jucătorii lansează pe suprafața de joc magneții lor în formă de inimioară, strategii ies la iveală și reacții apar în funcție de orientările acestor magneți. Este distractiv să joci ”Hearts of AttrAction”oriunde, oricând, cu oricine, așa că fii pregătit să demonstrezi cât de irezistibil ești. Cupidon are încredere în atracția ta magnetică!

Conține 25 de magneți în formă de inimioră și un săculeț de transport!
Conține regulament de joc în limba română și engleză.

You may also like...

Lasă un răspuns