Placute ceramice si seturi pentru pictat

Copiilor le place sa picteze, la orice varsta, pe orice suprafata a camerei: pereti, parchet, gresie. De ce nu ii dai de lucru, cu un set pentru pictura de care sa fie atras, sau cu placute ceramice ce pot fi pictate foarte usor, iar atunci cand il va termina sa se mandreasca tuturor cu ceea ce a facut.

Hobber.ro iti pune la indemana, atat placute ceramice pentru pictat cu magnet pentru a avea pe frigider un magnet facut chiar de copilul tau, cat si seturi ce contin: 6 forme, un set de vopsea cu 6 culori, 6 magneti, 2 pungi cu ipsos, o pensula, un betisor pentru amestecare,totul pentru copilul tau ca sa isi dezvolte latura artistica.
Deoarece fiecare copil are preferinte, ne-am gandit sa aducem mai multe feluri de placutele din ceramica, cum ar fi : locomotiva, avion, mqQueen.
Dar pe comanda  aducem si alte figurine: Bufnita, Fluture, Albina, Peste, Pasare, Paun, Girafa, Oaie, Arici, Catel, Ursulet, Elefant, Broasca testoasa, Cal inaripat, Unicorn, Melc, Ciuperca in picioare, Ciuperca casuta, Camp cu flori, Floare in ghiveci, Floare cu printesa, Floare cu fluturi, Floare soare, Cosulet cu flori, Inima cu fluture, Inima cu flori, Fetita, Fetita Kokesi, Inger, Printesa, Casuta, Luna, Capsuna, Para, Mar, Masina, Racheta, Cos cu oua, Clovn, Buburuza, Pisica, Acadea, Oua, Fetița- fata, Catel, Cos cu flori, Leu, Inger, Floarea soarelui, Frunze cu buburuze, Castel, Buchet flori.

Magnet-ceramica-Avion_001 Magnet-ceramica-Locomotiva_001 Magnet-ceramica-MqQueen_001
Aceste placute ceramice pentru pictat cu magnet ferita sunt un produs unicat deoarece fiecare este lucrat manual. Dupa prelucrarea manuala a lutului produsul este ars, rezultand ceramica nesmaltuita.

Placutele ceramice sunt concepute special pentru a putea fi pictate in cadrul diverselor ateliere, la gradinita sau la scoala, in cadrul diverselor evenimente (aniversari, botezuri etc.). Astfel, rezultatul este un produs inedit care odata finalizat poate fi daruit celor dragi si reprezinta o amintire durabila.

Fiecare placuta ceramica are cate doi magneti disc din ferita care ii asigura o fixare stabila si sigura de orice suprafata metalica feroasa. Ca o modernizare a acestor placute, de curand oferim si placute ceramice cu magnet din neodim, o solutie de fixare mai eleganta si mai puternica.
Iar seturile, vor fi o intreaga descoperire deoarece, pe unii ii va duce in minunata lume maritima,iar pe altii in frumoasa lume a masinutelor, lumi pe care si le pot imagina asa cum isi doresc, iar cand vor creste vor vedea ce imaginatie bogata aveau inca de mici.

set creatie figurineset

 

 

 

 

 

 

Setul  vine insotit si de instructiuni.

 

 

You may also like...

Lasă un răspuns