Pana de idei …

slide-no-idea1

Cand am scris celelalte articole am avut un scop in minte dinainte … in seara asta insa sunt la Floreasca sa imi vizitez o prietena care a avut un accident pe scari.
Speram ca nu este nimic grav, schimbam glume pentru buna dispozitie a pacientei (au internat-o pentru a fi tinuta sub observatie) si mi-am adus aminte de medicii de la Floreasca.
Experientele noastre de pana acum, chiar daca au fost nedorite, au fost solutionate cu succes la Floreasca. Intrand in spital ma gandeam ce as face daca cei de aici, unitate medicala de elita, ar face greva pentru anumite drepturi. Cred ca ar fi sustinuti de cel putin jumatate dintre bucuresteni care, intr-un anumit moment in viata au trecut pe aici.
Si pot spune ca am primit si referinte foarte bune de la sotia mea pentru domnul doctor Radulescu care a actionat cu mult profesionalism in acest caz.
Si acum, un fapt ciudat, dar poate face parte din economia de piata. In spital este o capela, o stiu de mai multa vreme, o cofetarie si, in seara asta am descoperit ca in curtea interioara exista pompe funebre. Mie personal mi s-a parut ciudata asocierea aceasta, de parca se doreste cu orice pret sa se ofere servicii „all inclusive”. Poate ca ar fi fost mai bine ca pompele funebre sa fie putin mai departe, ca doar nu trebuie ca pacientii iesiti la o tigara sau o vorba in curtea spitalului sa isi aleaga sicriul.
Sper ca aceasta asociere sa va fi descretit fruntile si, totodata, sa va aduca aminte sa apreciati faptul ca voi si cei apropiati sunteti sanatosi. In general constientizam cand ne doare ceva si ne plangem, dar uitam sa ne bucuram cand ne simtim bine si nu ne doare nimic.
Sanatate, ca-i mai buna decat toate!

Hobber

Lasă un răspuns

Cerere oferta / Publicare in SEAP