Pink Martini, Maria Tanase si Rosia Montana

Rosia Montana,proiectul Rosia Montana, pro Rosia Montana, poze din Rosia Montana, foto Rosia Montana, ce e, peisaj,monan,foto,imagini,poze (9)Multa lume se poate intreba care ar fi legatura intre o vedeta a muzicii actuale, doamna muzicii romanesti si o locatie turistica.
Toate s-au imbinat armonios in concertul Pink Martini din 15 octombrie 2013 de la Sala Palatului, intr-o formula inedita.
Printre primele cantece ale artistei s-a numarat si o adaptare a piesei “Pana cand nu te iubeam” a Mariei Tanase, piesa care a ridicat publicul in picioare.
Similar, cateva melodii mai tarziu, si-au exprimat dorinta de a reveni in Romania si a gasi aceeasi Rosie Montana, neinundata de cianuri.
Lectii invatate:
– avem multe valori pe care din obisnuinta nu le apreciem ca atare. Traim intr-o lume frumoasa pe care nu o apreciem, fiind mult prea ocupati de mici probleme si nemultumiri, uitand imaginea de ansamblu.
– daca strainii au ajuns sa aprecieze aceste valori trebuie ca si noi sa invatam sa le promovam in lume, sa fim mandri ca suntem romani.
– paradoxal, cea mai buna reclama ne-o fac tot strainii. Exemplu: s-a intamplat sa prind o secventa in serialul Suleiman (scuze, nu sunt fan, a fost o intamplare) in care doi boieri de la bucatarie degustau mierea adusa din Tara Romaneasca. Cred ca a fost cea mai eficienta reclama pentru Romania, la o ora de maxima audienta, si gratuita!
– celor sceptici le recomand sa se plimbe putin prin lume. Cred ca in majoritatea cazurilor vor reveni cu o imagine mult mai buna despre locul in care traiesc.

Sa aveti numai lumini verzi!

Hobber

Sursa foto

Lasă un răspuns