Ce poate face un om pasionat?

hobby_drawing-and-sketching

Un om pasionat poate face totul in domeniul lui, mereu altfel, mereu rearanjand anumite elemente in alta ordine, perseverand pana la atingerea visului, a perfectiunii.
In desen te-ai putea gandi ca nimic nou nu poate sa apara… elementele de intrare fiind aceleasi: creioane colorate, poate ceva tehnica de calcul (rigle, forme geometrice etc.), daca trebuie hartie de diferite calitati, pensule, acril etc.
Cu toate acestea, imaginatia, gandurile se pot transpune intr-un infinit numar de posibilitati intr-o opera incredibila, care iti atrage atentia si transmite ceva privitorului, il scoate din rutina zilnica si il face sa urmareasca detalii si imagine de ansamblu totodata. O imagine poate transmite o mie de cuvinte… si acesta este exemplul lui Cristina Simona Marian Albin (http://www.cristinamarianart.com/en/) si al ei proiect Kickstarter Traveling Clouds (http://www.kickstarter.com/projects/travelingclouds/traveling-clouds-an-illustrated-book/posts/615769?ref=email&show_token=1ad07358bb5da587#).
Privindu-i imaginile ma intorc spre copilarie si vremurile bune de atunci, la lumea povestilor vrajite, cand totul era posibil. Si astfel bunatatea iese iar la suprafata si invinge grijile si necazurile adultului prezent.

Cristina-Simona-Marian-Albin-clouds_1

Lasă un răspuns