Pixul magnetic Transformer

Pixul magnetic Transformer, cadoul ideal pentru prieteni.

Daca iti place sa mesteresti sau esti fascinat de puterea magnetilor, atunci esti exact ca noi :D. Pixul magnetic Transformer este primul pix din lume fabricat din magneti si a fost conceput ca un instrument modular care sa permita personalizarea pixului si a experientelor unice de scriere. Atat functional cat si distractiv, pixul magnetic va va inspira la locul de munca, la scoala sau acasa si se va transforma in combinatii extrem de interesante cu magneti.

2
Pixul magnetic Transformer este primul pix din lume fabricat din magneti

 

Compus din 11 magneti neodim sub forma de cilindru, acest pix magnetic modular este o capodopera minimalista si un „must-have” pentru orice om modern. Poti aranja si rearanja magnetii neodim sau poti face tranzitia de la hartie la touch-screen in doar cateva secunde prin schimbarea varfului clasic al pixului magnetic cu cel stylus. Orice faci cu acest pix magnetic te vei distra in timp ce ii descoperi noi utilizari pe care le poti prezenta colegilor mai tarziu. Fii inspirat la birou, la scoala, la un curs plictisitor sau acasa si gaseste noi modalitati de folosire al acestui pix magnetic ingenios.

1
Pixul magnetic Transformer, cadoul ideal pentru prieteni.

 

Foloseste-l practic, de exemplu pentru trasarea unor forme geometrice perfecte, pentru recuperarea banutilor sau obiectelor metalice cazute sub mobila aia imposibil de mutat. Iar pentru diferite experimente cu magneti pixul magnetic este obiectul magnetic potrivit pentru o scurta demonstratie despre atractie, respingere, levitatie intre magneti. Poate fi folosit, de asemenea, si ca un compas, indicandu-ti Nordul magnetic.

Nu mai zicem ca poti pretinde, cand vine seful, ca de fapt tu lucrezi, ceea ce ai in mana e doar o unealta de scris, nu?

Noi am descoperit multe moduri distractive si functionale de a folosi pixul magnetic. Tu ce utilizari ii vei da?

Lasă un răspuns

Cerere oferta / Publicare in SEAP