Pixul magnetic – transformer

Daca esti fascinat de puterea magnetilor si doresti sa dai frau liber imaginatiei, atunci acest produs este pentru tine. Pixul magnetic este atat distractiv cat si functional si te va inspira la locul de munca, școala si acasa.

Aparut in ianuarie 2014,pixul magnetic este cel mai faimos pix transformer si putem spune ca a devenit imediat un bestseller. Si asta deoarece nu este doar un banal instrument de scris, ci reprezinta un gadget ultramodern cu multiple intrebuintari:

– Stylus pentru tableta, touch screen, telefon;

– Recuperator de obiecte metalice din locuri greu accesibile;

– Experimente cu magneti. Vrei sa faci o scurta demonstratie despre atractie, respingere, levitatie? Este obiectul magnetic potrivit!

– Lansator de magneti (suna periculos, nu?)

– Obiect de design cu multiple intrebuintari. Poti crea tot felul de modele interesante cu sferele nemagnetice din set. Iar cu mai multe seturi, de aceeasi culoare sau de culori diferite variantele de combinatii cresc exponential.

5

– Pur si simplu amuzament cu amicii;

– Statement “sunt cool, modern si imi place tehnologia” – arhitectul nostru Lucian spunea ca orice obiect transmite un mesaj despre cel care l-a creat sau cel care il detine.

– Ca sa fii mai atractiv(a) – formele bine definite dar și aliajul metalic dau un accent fiecarei persoane, care vrea să atragă atenția;

– Magnetoterapie – se stie ca magnetii sunt utilizati in multe aplicatii de terapie. Deci utilizand acest pix magnetic puteti sa faceti putina terapie… cand scrieti;

– Metoda antistress – daca va jucati cu el mai uitati de grijile vietii… si puteti veni cu idei noi.

9

Ce veti primi in pachet?

– Pixul magnetic complet functional;

– Capete pentru stylus – unul subtire si unul gros;

– Sfere nemagnetice mici (2), medii (8) si mari (2);

– O rezerva neagra de pix cadou – stim ca vrei sa scrii mult cu el

Pixul este oferit in diverse variante: placat cu aur de 14 carate , placat cu argint sau placat cu nichel.

Daca v-am facut curiosi puteti urmari si acest video:

You may also like...

Lasă un răspuns