Plastilina inteligentă – este frumos să fii din nou copil!

Acesta este gândul care răsare în minte atunci când vezi prima oară plastilina inteligentă magnetică. Cu siguranță ai încercat măcar o dată, să te joci cu acele plastiline puțin lipicioase, însă amuzante prin componența lor.

Plastilina inteligentă magnetică ce atrage alți magneți
Plastilina inteligentă magnetică ce sfidează gravitația!

Acum  poți încerca și plastilina inteligentă magnetică, mult mai interactivă decât una normală, datorită proprietăților sale. Chiar și adult fiind, aceste jucării interactive sunt plăcute și devin un mod de relaxare pentru zilele lungi de vară. Pentru cei micuți va fi o sursă permanentă de distracție datorită puterilor sale speciale. În momentul în care ești stresat, această plastilină te va ajuta să te relaxezi și să te focusezi pe un lucru mult mai plăcut! Ea se sparge, se întinde, curge, sare și se fărâmă.

Plastilina inteligentă magnetică care se poate întinde, rupe și sare
Avantajele prezente la plastilina inteligentă magnetică: se întinde, se rupe când se aplică o forță bruscă și „sare”

O întinzi, o modelezi și observi cum acționează magnetul neodim în contact cu ea și astfel devine o adevărată aventură științifică chiar și pentru cei mai mici.

Plastilina magnetică este mult mai ușor de folosit decât una obișnuită, având și efecte terapeutice anti stres. În acest fel este nu numai o jucărie interactive și educative pentru cei mici, dar și o jucărie cu scop de relaxare pentru cei mari.

Un avantaj de care se bucură plastilina inteligentă magnetică, față de una normală este comportamentul ei aparte față de magneți. Aceasta capătă “viață” și înghite în câteva minute magnetul, ascuzandu-l de ochii curioși ai copilului.

De asemenea, este important de precizat faptul că această plastilină se poate achiziționa în diverse variante, precum plastilina inteligentă cu UV, pe care se poate scrie cu lumină UV, plastilina inteligentă termică care îşi schimbă culoarea în funcţie de temperatură și plastilina inteligentă clasicăm magnetică. Fiecare tip de plastilină inteligentă poate să se prezinte în diverse culori. Ia-ți și tu acum propriul „monstru magnetic” !

Acum poți cumpăra și tu această plastilină super distractivă pentru ține și copilul tău de pe site-ul Hobber pe acest link ➡https://bit.ly/2KMw9aH

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cerere oferta / Publicare in SEAP