Produsele cosmetice plutesc?! Proiect atractiv DIY de impact

Produsele cosmetice plutesc?! Nu, dar o să-ți explic cum îți poți organiza mai bine produsele cosmetice în baie, astfel încât să le ai mereu la îndemână. Adică un mic proiect atractiv DIY de impact pentru viața ta, care îti va economisi timp zilnic și va avea efect wow… asupra celor care te vor vizita.

Tindem să avem atât de multe produse cosmetice pe care le depozităm în pungi, poșete, sertare sau coșuri. Problema este că de multe ori trebuie să “săpăm adânc” pentru a găsi acel ruj sau lac de unghii atât de important într-un anumit moment.

O aplicatie inedita a magnetilor in baie!

Cosmeticele se pot depozita usor cu ajutorul magnetilor

Soluția magnetică recomandată

Nu numai că fixarea cosmeticelor cu magneți în baie arată elegant, dar este extrem de practică. Există astfel și o mare economie de spațiu pentru a-ți organiza cosmeticele și totul poate fi găsit extrem de ușor, fiind ușor de utilizat. 

 

Necesar de materiale: produse cosmetice si magneti de fixare

Necesar de materiale: produse cosmetice si magneti de fixare

Materiale necesare pentru proiectul DIY magnetic:

*    Produse de machiaj și alte produse cosmetice;
*    1 magnet disc autoadeziv de la hobber.ro. Noi recomandam de exemplu HS-12-02-FOAM pentru fiecare produs dar poti folosi si magneti mai puternici sau ne poti intreba pe noi;
*    o bandă metalică autoadezivă mai lată sau un suport magnetic pentru cutite

Devenind astfel si mai "atractiv"

Fiecare produs cosmetic are cate un magnet fixat pe el

Mai întâi, aranjează toate produsele pe care dorești să le organizezi cu ajutorul magneților.

Apoi, lipește un magnet neodim disc cu adeziv buretat pe fiecare dintre ele, pe suprafața cea mai ieșită în relief, apăsând mai tare. Este bine să lași magneții  câteva minute pentru a se prinde bine autoadezivul. Datorită părții sale autoadezive, magneții cu adeziv buretat se atașează bine pe multe tipuri de suprafețe. 
... si mult spatiu in baie. Gata cu criza de timp!

In final avem produsele cosmetice aliniate frumos cu ajutorul magnetilor

Banda metalică autoadezivă poate fi lipită, de exemplu, pe faianță, sub oglinda din baie, pe orizontală sau verticală. În multe cazuri, datorită culorii albe a benzii metalice autoadezive aceasta se va integra perfect.

Acum poți atașa diferitele produse cosmetice pe banda metalică și le poți organiza după tip, dimensiune, culoare etc. – sau doar le amesteci.
Sper că ți-am fost de ajutor cu o solutie magnetica simpla si practica prezentata in acest proiect atractiv DIY 🙂 !  Și dacă ai idei și despre alte proiecte interesante te așteptăm să ne contactezi pe www.hobber.ro ca să le discutăm împreună și să găsim soluția potrivită.

You may also like...

Lasă un răspuns