Reducere la magnetul Monolit!

Magnet-neodim-bloc-HQ-111-89-20-E_05

Magnet neodim supranumit si Monolit cu forta de atractie de 211 kg este cel mai puternic magnet din magazinul nostru. Cu cele 1,5 kg in greutate, este de trei ori mai greu decat magnetul HQ-51-51-25-N.
Datorita fortei sale, Monolit este un magnet foarte periculos si nu este potrivit pentru incepatori. Este recomandat sa examinati cu atentie sfaturile de siguranta.
Nu este recomandat sa plasati magnetul pe o suprafata metalica fara cateva straturi de carton intre magnet si metal – eliminarea ar fi practic imposibila.
Magnetul Monolit vine intr-un ambalaj de polistiren care este plasat intr-o cutie de carton. Va recomandam sa reutilizati ambalajul de transport pentru depozitare si nu scoateti autocolantul de avertizare. Aceasta protejeaza alte persoane care nu stiu cu ce au de a face.
Magnetul Monolit este acoperit cu rasina epoxidica neagra.

Atentie: Cutia in care este ambalat magnetul ofera o anumita protectie, dar cu toate acestea, atrage obiecte metalice. Deci, nu puneti degetele intre cutie si masa de metal atunci cand il puneti jos si pastrati-l departe de dispozitive electronice! Si daca achizitionati doi sau mai multi magneti Monolit este necesara prudenta mai mare la manevrarea lor.
Acesta este un magnet foarte periculos, care va poate leza cu usurinta varful degetului!
Daca il scapati pe o suprafata de metal magnetul se va sparge in 1000 de bucati iar aschii ascutite vor zbura in jur (protejati-va ochii!).
Va rugam sa luati in serios acest avertisment.

Lasă un răspuns

Cerere oferta / Publicare in SEAP