Vrei sa te lasi de fumat? Hobber iti prezinta QUIT SMOKING!!!

In ciuda tuturor amenintarilor pentru sanatate, multa lume vrea sa se lase de tigari, dar nu reuseste. Fumatul este un viciu la care se renunta foarte greu.

Nici preturile in crestere, nici studiile care demonstreaza cate boli sunt declansate de fumat nu te pot convinge sa renunti la tigara. Uneori nu este de ajuns sa iei hotararea sa renunti la fumat, vointa iti poate juca feste.

Daca vrei sa te lasi de fumat trebuie neaparat sa încerci aceasta metoda eficienta şi la indemana oricui. Multi fumatori au apelat la ea si au fost multumiti de rezultat.

Hobber.ro iti prezinta produsul Quit Smoking – ZeroSmoke (Terapie auriculara cu magneti anti-fumat).

magneti-anti-fumat

Lasati-va de fumat fara pastile, gume de mestecat sau alte produse chimice!

Costa putin mai mult decat un pachet de tigari. Este o terapie bazata pe magneti, non alergica.

Cum functioneaza ?        biomagneti

Zerosmoke foloseste doi biomagneti care exercita un camp magnetic, stimuland astfel neurotransmitatorii corpului si productia de endorfine pentru a reduce considerabil si opri dorinta de a fuma. Cei doi biomagneti au masuri diferite: cel mai mic trebuie pozitionat pe partea din fata a urechii, iar cel mai mare trebuie pozitionat in spatele urechii.

pasii_zerosmoke_lasat_fumat

Biomagnetii placati cu aur actioneaza atat ca conductor natural, cat si ca un protector impotriva alergiilor. Din acest motiv nu lasati pe nimeni altcineva sa ii foloseasca, in afara de dumneavoastra.

De fiecare data cand inlaturati biomagnetii, cu grija puneti-i inapoi pe cardul de sustinere.

Folositi pentru a-i sterge o carpa moale si uscata, inainte si dupa utilizare.

Spuneti adio tigaretelor electronice si plasturilor de nicotina pentru ca acesta este cel mai simplu mod de a va lasa de fumat.

Sistemul a fost testat de Centrul European Anti-Fumat, obtinandu-se excelente rezultate.

Cum se face renuntarea la fumat?

La începutul tratamentului, NU trebuie sa renuntati la fumat.
Biomagnetii se folosesc intre 2-4 ore pe zi. Multi vor face bine daca ii folosesc 1-2 ore dimineata si 1-2 ore dupa-amiaza sau seara. Timpul de folosinta poate varia intre 45 – 90 min si trebuie indepartati atunci cand simtiti o senzatie usoara de durere.

Folositi Zerosmoke timp de 6-7 zile, in cursul carora puteti continua sa fumati in mod normal sau preferabil reduceti usor dependenta pe care o aveti catre fumat si veti observa ce usor va fi sa faceti acest lucru, deoarece deja de o saptamana, biomagnetii stimuleaza productia de endorfine, care inlatura dorinta de a fuma.
Continuati sa folositi biomagnetii pentru inca 20-25 de zile, pentru a elimina complet dependenta de nicotina.

stop-smoking

Produsul este insotit de manualul de utilizare.

Vrei sa scapi de stresul de a ajunge la magazin pentru a gasi acest produs? Avem si magazin online unde il puteti gasi, iar pentru alte produse si oferte click aici.

You may also like...

1 Response

  1. Cristian Dima spune:

    Interesant de remarcat este ca renuntarea la fumat nu se face datorita campului magnetic generat de cei doi magneti… ci datorita acupuncturii – presiunii generate de magneti pe un anumit punct de pe lobul urechii.
    Deci este de fapt o aplicatie de presopunctura.

Lasă un răspuns