SUPER OFERTA!!! Promotia lunii Mai de 29% la toata gama MAGPAINT!!!

O noua luna, in curand un nou anotimp, iar tu simti nevoia de o schimbare, nu-i asa?
Un sfat: Nu uita ca marile schimbari pornesc intotdeauna de jos si din interior. Asadar, alege din gama de vopsea MAGPAINT si da frau liber imaginatiei!

MagPaint este o vopsea care aplicata pe perete ii ofera proprietati magnetice. Se aplica usor si este ideala pentru camerele copiilor, spatii de joaca, birouri si chiar si pentru acasa. Te poti juca cu magneti, poti prinde prezentarile de perete sau iti poti expune lucrarile. Desi culoarea vopselei este gri inchis, se poate aplica peste aceasta orice culoare doresti fara a se pierde proprietatile magnetice.

vopsea-magnetica_magpaint

Transforma orice suprafata intr-o tabla uscata pe care se poate scrie cu markere si sterge! Acum, cu Sketchpaint, poti da frau liber imaginatiei tale sau poti crea tabele pentru a te organiza mai bine atunci cand lucrezi: vizualizeaza, lasa mesaje, sistematizeaza.

SketchPaint inlocuieste tabla traditionala de scris intr-un mod placut, integrandu-se elegant in design. Nu vei mai avea nevoie de tabla de scris care iti obtura spatiul, SketchPaint aplicandu-se pe orice suprafata, fiind la indemana oriunde ai nevoie. De aceea, SketchPaint este perfect pentru a fi folosit acasa, la birou, la scoala sau oriunde simti nevoia sa te exprimi, dand o nota de eleganta spatiului.

whiteboard

Blackboard Paint este o vopsea care aplicata pe perete il transforma intr-o tabla pentru scris cu creta. Se aplica usor si este ideala pentru camerele copiilor, spatii de joaca, birouri si chiar si pentru acasa. Poti desena sau iti poti scrie ideile, retetele, listele de cumparaturi – este alegerea ta!

blackboard-paint

Toata gama de vopsea MAGPAINT beneficiaza de o reducere de 29 % la Hobber.ro pe toata perioada lunii Mai!!! Asa ca nu mai astepta, transforma spatiul de acasa sau de la munca intr-un spatiu de joaca si da frau liber copilului din tine 🙂 !!!

Lasă un răspuns

Cerere oferta / Publicare in SEAP