Suport cu magneți pentru chei DIY- foarte ușor și distractiv

Cum să îți faci acasă un suport cu magneți pentru chei?

Cheile sunt obiectele pe care cu toţii le avem prin buzunare. Şi de câte ori nu ne-am întrebat, cu emoţie, „unde sunt cheile”? Deci este util ca să avem cheile păstrate într-un singur loc, la vedere, pentru a avea acces la ele tot timpul. Şi deoarece cu toţii vrem decoraţiuni inedite, în cazul în care vrei să foloseșți magneți în amenajarea interioară, Hobber.ro îți propune un suport cu magneți pentru chei  pe care îl poți face chiar de acasă!

Acest suport cu magneți pentru chei  este foarte ușor de asamblat. De asemenea, îți oferă un spațiu în casă mult mai la îndemână pentru a-ți ține cheile.

Placă lemn pentru suport cu magneți pentru chei
Placă lemn pentru suport cu magneți pentru chei

Pasul 1 – Alegerea suportului de lemn și aranjarea acestuia

Acest suport poate avea în general dimensiuni reduse. Este important ca acesta să nu ocupe mult spațiu în casă și să poată fi văzut foarte ușor. Astfel, îți recomandăm o placă de lemn cu dimensiuni de 20 cm lungime, 10 cm lățime și 2 cm grosime dar o poţi adapta la alte dimensiuni, dacă consideri necesar.

Dacă lemnul ales este nefinisat, este important ca suprafața de suport să fie netedă și fină. Poți lustrui lemnul cu ajutorul unei bucăți de șmirghel fin, care să elimine imperfecțiunile, sau cu un şlefuitor electric.

Apoi se poate aplica un lac lucios special pentru lemn. Acesta va proteja materialul și îl va feri de umezeală.

Pictează capacele cu vopsea acrilică
Pictează capacele cu vopsea acrilică

 

Pasul 2 – Alege câteva capace de borcane de dimensiuni mai mici și pictează-le.

Culorile în care vei picta capacele pentru suport cu magneți pentru chei rămâne la alegerea ta. Aici am optat pentru un strat alb pe toată suprafață lui și interiorul acestuia cu nuanțe de mov și roz.

Aspectul important este tipul vopselii. Pentru acest suport, este necesară o vopsea acrilică.

Adaugă magneții pe capac și suportul este gata!
Adaugă magneții pe capac și suportul este gata!

Pasul 3 – Adaugă magneții și acest suport cu magneți pentru chei este gata !

Magneții se aplică pe spatele capacului, iar din acest motiv, ei trebuie să aibă dimensiuni reduse.

Câteva modele de magneți potriviți pentru acest suport cu magneți pentru chei sunt:

  1. Magneți neodim tip disc cu autoadeziv, diametru 10 mm și putere de atracție 500 g. Se pot achiziționa accesând link-ul următor: https://bit.ly/2LCLPBI
  2. Magneți neodim tip bloc cu autoadeziv, 10 mm lungime, 5 mm lățime și 1 mm grosime și putere de atracție de  550 g. Se poate achiziționa accesând link-ul următor : https://bit.ly/2vpO2W2

În cazul în care nu vrei să achiziționezi magneți cu autoadeziv, îi poți cumpăra simpli și poți folosi pe post de autoadeziv lipiciul special pentru magneți Distal, din link-ul următor : https://bit.ly/2M5ozZh

De asemenea, acest adeziv este foarte puternic și poate lipi de asemenea și placa de lemn pe perete, în cazul în care nu dorești să dai găuri şi să îl fixezi prin șuruburi.

Încearcă și tu acasă asamblarea acestui suport și trimite rezultatul tău! 🙂

Sursa: www.instructables.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cerere oferta / Publicare in SEAP