Terapie magnetică – top 5 produse pe care le puteți utiliza

Încă din timpurile antice, vracii sau tămăduitorii au experimentat și au încercat să afle mai mult despre substanțele magnetice și modalitățile prin care acestea influențează corpul uman și procesele care au loc în organism. Astfel s-au pus bazele procesului de terapie magnetică sau, mai popular, terapiei cu magneţi.

Suport Magnetic elastic pentru umeri, cu turmalină
Suport magnetic umeri pentru terapie magnetică

Câteva studii care s-au făcut cu privire la pulsurile câmpurilor electromagnetice și beneficiile sale datează de curând, din anii ’80-’90. De asemenea, alte studii recente s-au bazat pe efectul terapeutic al magneților quadrapolari. Un pionier al secolului 20 este doctorul Kreft, un german care în anul 1905 a studiat comportamentul de vindecare al magneților, în aplicații precum boli reumatice, sciatică și nevralgie.

Terapia magnetică aduce multe beneficii iar perioada verii și a concediilor este un bun pretext de a începe un astfel de tratament. În următoarele rânduri va prezentăm cinci produse marca Hobber.ro pe care le puteți integra în viața de zi cu zi în procesul de terapie magnetică.

1. Brățări inoxidabile cu magneți

Brățară magnetică de damă din oțel inoxidabil Gold
Brățară de damă pentru terapie magnetică

Brățara magnetică este un accesoriu care poate fi purtat întotdeauna de utilizator și astfel el va beneficia permanent de terapie magnetică locală, în zona brațelor. Pentru o funcționare corectă, aceste brățări trebuie purtate pe partea din interior a încheieturilor, asfel încât magneții vor fi poziționați cât mai aproape de vene și artere.

În afară de efectele sale de vindecare, brățara reduce reumatismele care provin de la osteoporoză și alte tipuri de disconfort, pot contribui la îmbunătățirea sistemului imunitar, la detoxifiere și eliminarea metalelor grele din sânge. Această brățară se găsește sub diferite modele, culori, mărimi şi elemente active, toate la alegerea cumpărătorului, de pe link-ul Hobber.ro ➡ https://bit.ly/2Np6wy6

2. Tălpici magnetici.

Tălpici magnetici
Tălpici pentru terapie magnetică şi presopunctură

Printre cele mai utilizate produse magnetice sunt tălpicii magnetice. Tălpicii sunt ajustabili pe lungime şi pot fi purtaţi în interiorul oricărei perechi de încălțăminte. Astfel, atât timp cât sunt purtaţi, tălpile vor beneficia de efectul benefic al câmpului magnetic care este emis de micii magneţi, pe lângă o mai bună ventilare a tălpilor şi presopunctura anumitor zone.

Prin terapie magnetică nu numai că se reduce durerea, dar pot crește energia și vitalitatea. În cazul în care simți oboseală, o pereche de tălpici cu magneți ar putea să îţi schimbe starea prin utilizarea constantă a lor. Acești tălpici pot fi achiziționați acum de pe acest link ➡ https://bit.ly/2KP3Hoo

3. Pandantiv magnetic sub formă de inimă

Bijuterie magnetică cu efecte benefice
Pandantiv sub formă de inimă, pentru terapie magnetică

Un astfel de pandantiv îmbunătățește în primul rând circulația sângelui, dilată vasele și astfel sângele circulă mai bine şi este mai plin de substanţe nutritive şi oxigen, cu efect direct la a îndepărta mai eficient toxinele. În momentul în care pandantivele vor fi purtate constant, acestea vor putea aplica o terapie magnetică pe termen lung, care îţi permite să te refaci mai ales după intervale stresante sau obositoare. Chiar de la primele săptămâni de utilizare vei simţi efecte în zona în care aplici pandantivul magnetic. Acest pandantiv poate fi cumpărat cu un discount de pe site-ul Hobber.ro ➡ https://bit.ly/2Ky6C8W

4. Salteaua cu magneți pentru terapie magnetică

Terapie magnetică cu ajutorul saltelelor de pat
Saltea cu magneți pentru terapie magnetică

Salteaua cu magneți este un produs apărut nou pe piață, cu extrem de multe avantaje . În materialul ei sunt cusuți până la 200 de magneți de mici dimensiuni care acţionează pe o suprafaţă mare a corpului în timpul odihnei sau somnului, când organismul este relaxat. Aceşti magneţi îmbunătăţesc circulația sangvină pe partea pe care organismul face contact cu ea şi activitatea unor organe. Salteaua cu magneți este recomandată pentru oamenii cu insomnii, dureri locale, stres, migrene, epilepsie, artrită, dependență de tutun și scleroză. În plus salteaua cu magneţi este uşor de utilizat, fiind similară cu o saltea normală, iar atunci când dormim ne odihnim dar facem şi terapie cu magneţi.
Salteaua cu magneţi poate fi cumpărată de pe Hobber.ro ➡ https://bit.ly/2z8MMff

5. Bagheta pentru magnetizarea apei

Baghetă ce magnetizează apa potabilă
Baghetă pentru magnetizarea apei

 

Bagheta care magnetizează apa are multiple avantaje și este recomandată pentru  un consum rezidenţial. Apa tratată cu magneți este o metodă în plus de a proteja corpul de la efectele mediului înconjurător și are rol de terapie magnetică ce îmbunătățește starea organismului, reglând funcționarea interioară a organismului. Achiziționați această baghetă magică și îmbunătățiți radical calitatea apei consumate. ➡ https://bit.ly/2KxkgJw

Desigur, poţi găsi şi alte produse de terapie magnetică la hobber.ro, inclusiv produse de terapie cu magneţi şi turmalină. Te invităm să le explorezi pe toate şi să alegi cele mai potrivite terapii.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cerere oferta / Publicare in SEAP