Vinclu magnetic pentru sudura

Un vinclu magnetic pentru sudura este util pentru fixarea rapida a obiectelor, pentru a pastra suprafetele impreuna pana cand acestea pot fi sudate sau lipite. Vinclul magnetic poate fi folosit si pentru a alinia colturile pentru unghiuri de 45, 90 si 135 grade. Se elimina astfel nevoia unei a doua persoane care sa tina piesele asezate la unghiuri predefinite, inlocuind practic a treia sau a patra mana. Acest vinclu magnetic de inalta calitate se lipescte ferm de orice obiect din metal feros, culoarea rosie facandu-l mai usor de observat atunci cand e folosit.

vinclu-magnetic(1)

Este bine sa ai un vinclu magnetic in gospodarie deoarece vinclul magnetic este:

MAGNETIC – Acest suport pentru piese de sudura este magnetic, astfel incat acesta poate tine piesele de lucru la unghiuri multiple in timp ce iti lasa mainile libere sa lucreze mai sigur, mai eficient.

REZISTENT – Este construit solid si poate tine de la 12 pana la 33 kg. Vinclul magnetic cu siguranta va rezista la ani si ani de utilizare.

IN FORMA DE SAGEATA – Designul Arrow permite sa lucrezi cu diferite unghiuri perfecte in timp ce piesele de sudura sunt bine prinse. Vinclul magnetic poate fi folosit pentru unghiuri de 45, 90 si 135 grade.

vinclu-magnetic-unghiuri

CONVENABILVinclul magnetic are un design compact ceea ce il face super convenabil si portabil pentru a-l avea aproape in orice mediu de lucru.

FOLOSIT PENTRU MULTE APLICATIIVinclul magnetic poate fi folosit pentru mai mult decat sudura, ca de exemplu la: lipire, asamblare, marcare, instalarea tevilor, aplicatii suspendate, prelucrarea metalelor s.a. In plus, un vinclu magnetic poate fi utilizat si ca un colector de fier, sub forma de cuie, suruburi, piulite, deseuri feroase sau pentru a deplasa obiecte de otel mai grele.

Se recomanda a utiliza un vinclu magnetic doar cu materiale feromagnetice, adica care sunt atrase de magnet.

vinclu-magnetic(1)

You may also like...

Lasă un răspuns