Vopsea magnetica – cum se aplica MagnetPaint?

MagnetPaint este o vopsea magnetica care aplicata pe perete ii ofera proprietati magnetice. MagnetPaint se aplica usor si este ideala pentru camerele copiilor, spatii de joaca, birouri si chiar si pentru acasa. Pe un perete tratat cu vopsea magnetica te poti juca cu magneti, poti prinde prezentarile de perete sau iti poti expune lucrarile. Desi culoarea vopselei magnetice este gri inchis datorita particulelor de fier continute, vopseaua magnetica se poate aplica peste aceasta vopsea orice culoare doresti in strat subtire fara a se pierde mult din proprietatile magnetice.

MagPaint – utilizare si intrebari frecvente (click pentru download)

Mod de utilizare: Vopseaua feromagnetica vine gata de utilizare si se aplica usor pe perete cu un trafalet sau cu o pensula. Nu diluati si nu amestecati vopseaua cu altceva. Pulverizarea nu este recomandată.Vopseaua magnetica in cutie de 1 litru se da in 3 straturi si acopera aprox. 2 mp.

Vopseaua MagnetPaint se poate aplica pe diverse suprafete: lemn, carton, ceramica, zidarie, perete, etc. Inainte de a aplica vopseaua, curatati bine suprafata. Aceasta nu va adera peste pete de murdarie solubila, grasime, apa, pasta de tapet sau lipici. Spalati suprafata cu apa si detergent, clatiti bine si lasati sa se usuce. Suprafetele sfaramicioase trebuie sa fie bine curatate cu apa si frecate cu o perie. Indepartati materialele din fisuri si gauri, apoi umpleti cu un material de tip glet, de calitate. Cand s-a uscat neteziti si stergeti de praf cu carpa umeda. Suprafetele netede de beton sunt cele mai bune, iar cele aspre sau de tip zgura nu sunt recomandate.

Pentru cele mai bune rezultate cu vopsea magnetica, aceasta se aplică la temperatura de 20 ° C. Un litru de vopsea magnetica va acoperi puțin aprox. 6 metri patrați, cu un singur strat. Straturi multiple de MagnetPaint cresc efectul magnetic al suprafetei. Se recomandă două-trei straturi pentru a ține magneții mai grei. Dacă vopseaua magnetica se va aplica doar pe o porțiune a unui perete, se poate aplica o banda de delimitare, înainte de vopsire, pentru a obține linii drepte.

Timp de uscare: vopseaua magnetica se simte uscata la atingere dupa 4 ore. Recomandam ca un al doilea strat de vopsea magnetica sa se aplice dupa 24 ore.

Atentie: evitati contactul prelungit cu pielea sau inhalarea vaporilor in spatii inchise; nu inghititi, evitati contactul cu ochii sau gura; in cazul in care acest lucru se intampla clatiti bine. A nu se lasa la indemana copiilor.

MagnetPaint este o vopsea pe baza de apa, fara plumb, fabricata in Olanda; vopseaua magnetica respecta reglemetarile U.E., este non-toxic si este sigur pentru copii (conform EN71-3).

 

You may also like...

Lasă un răspuns