Bratara magnetica, o bijuterie cu beneficii terapeutice!!!

Bratara magnetica are efect benefic datorita influentei asupra circulatiei de la nivelul incheieturilor. Magnetismul emis de bratara creste numarul de ioni din sange, iar procesul de ionizare are efecte pozitive asupra circulatiei si nu numai.

Potrivit specialistilor, sanatatea noastra este strans legata de energia magnetica, metodele de tratament fiind multiple. De exemplu, foarte multe persoane fac apel la ajutorul bratarilor magnetice si al diverselor bijuterii pe baza de magneti. Specialistii recomanda purtarea bratarilor cu magneti pe partea interioara a incheieturii, cat mai aproape de vene si artere.

Bratara magnetica este un accesoriu elegant cu efecte terapeutice
Bratara magnetica este un accesoriu elegant cu efecte terapeutice

Bratara magnetica are efecte vindecatoare, reducand durerile articulare cauzate de osteoporoza si alte tipuri de disconfort. Explicatia este ca anumite tesuturi din corp emit impulsuri electromagnetice, asa ca se crede ca obiectele magnetice au un efect asupra acestora.

Bratarile pot fi din titan sau din otel inoxidabil, prin urmare nu isi vor pierde luciul sau schimba culorile. Daca esti alergic la nichel nu trebuie sa iti faci griji, deoarece aceste bratari magnetice nu contin nichel. Ele au in componenta magneti, germaniu, infrarosu, anioni:

Cum arata spatele si fata unei bratari magnetice?
Cum arata spatele si fata unei bratari magnetice?
  • Magnetii sunt utlizati pentru a ajuta la ameliorarea durerii, in special la dureri articulare si musculare, fiind de asemenea, utilizati pentru a usura durerea dupa procedurile chirurgicale;
  • Undele infrarosii ajuta la imbunatatirea sistemului imunitar, crescand cantitatea de celule albe din sange.
  • Germaniul este un detoxifiant, elimina metalele grele si toxinele din sange. Suprima activitatea celulelor canceroase prin cresterea aportului de oxigen de catre creier, contribuind si la instalarea unei stari de confort psihic, a unei gandiri pozitive, la disparitia oboselii si la prevenirea accidentelor vasculare cerebrale.
  • Anioni (Ioni negativi) sunt capabili sa ridice nivelul alcalin din corpul nostru. Prin neutralizarea ionilor acizi, contribuie la cresterea imunitatii si a puterii de concentrare, reduc nevroza si anxietatea, amelioreaza alergiile sinuzitele, astmul bronsic si migrena.

Bratara magnetica iti confera energie, vitalitate, buna dispozitie, te ajuta sa te refaci dupa perioade dificile. Dupa ce vei incepe sa o porti, vei remarca modificari ale starii de sanatate datorita actiunii asupra meridianelor energetice ale corpului uman… fluidizeaza sangele si vitalizeaza organismul. Efectul bratarii magnetice actioneaza in mod diferit: la unii se observa o imbunatatire a starii de sanatate in cateva zile. Altii, in schimb, se bucura de aceste efecte pozitive, abia dupa doua-trei saptamani de purtare continua. Bratara magnetica poate fi purtata fara pauze, datorita faptului ca are in continut elemente cu efect terapeutic in cantitati mici.

Daca esti interesat ne poti contacta sau poti face o comanda direct pe hobber.ro.

Lasă un răspuns

Cerere oferta / Publicare in SEAP