NOU!! PANDANTIV MAGNETIC – Bijuterie cu efecte terapeutice!!!

Bijuteriile magnetice (cercei, bratari, pandantive) au efecte benefice asupra sanatatii, fiind folosite cu succes in magnetoterapie. Purtate permanent in diverse locuri ale corpului, bijuteriile magnetice iti vor imbunatati starea de sanatate. Pandantivul magnetic in forma de inima este recomandat in special pentru durerile locale intense, datorita magnetului incorporat, foarte puternic de 5000 Gauss.

pandantiv-magnetic-inima

Cum se aplica un pandantiv magnetic? Partea cu magnetul se aplica pe locul unde este durerea, cu fata aurie spre exterior, iar capacelul (accesoriul) pe materialul textil (pentru fixarea magnetului). Se aplica la ceafa pentru durerile de cap puternice, migrene, spondiloza, la spate pentru durerile sciatice acute, la picior, la genunchi, la umar sau acolo unde durerea este mai mare.

pandantiv-magnetic-pentru-dureri

Pandantivul magnetic o sa iti confere de asemenea energie, vitalitate, buna dispozitie, o sa te ajute sa te refaci dupa perioade dificile. Dupa cateva saptamani, dupa ce vei incepe sa porti acest pandantiv magnetic, vei remarca modificari ale starii de sanatate.

Acest pandantiv magnetic are succes in randul doamnelor datorita combinatiei dintre bijuterie (ce reprezinta stilul, frumosul) si magnet (care este legat de sanatate). Din acest motiv poate fi oferit ca un cadou special magnetic, mai ales in acele momente cand esti in pana de idei :-).

 

Lasă un răspuns

Cerere oferta / Publicare in SEAP