Constructii magnetice – le iubim!!!

Constructii magnetice pe care le iubim si jocurile magnetice cu care le putem realiza.

Exista ceva magic la jucariile magnetice care ii captiveaza pe copii si adulti ore intregi. Vestea buna este ca exista seturi disponibile pentru copii si adulti de orice varsta. Deci, daca doresti un set de constructii magnetice pentru incepatori care sa inceapa sa gandeasca sau daca ai un inginer inovator pe maini care necesita o provocare, urmatoarele optiuni magnetice trebuie sa fie capabile sa satisfaca orice curiozitate:

Neocube 216 – set de sfere magnetice

Celebru in jurul lumii, neocube este compus din 216 sfere magnetice din neodim de 5, 6, 7, 8 sau 10 mm si este perfect pentru cei care iubesc magnetii. Sferele magnetice pot fi combinate in orice forma doresti si te asigur ca vei veni cu forme nelimitate fara nume, deoarece o sa fii prima persoana care le creeaza. Este uimitor sa fii surprins de imaginatia ta :).

magnetballs-neocube-sfere-magnetice

Neocube-ul are o semnificatie educationala, datorita faptului ca iti poti imbunatati perceptia intuitiva asupra geometriei si matematicii, pur si simplu prin joaca cu aceste sfere magnetice. Poate fi folosit ca jucarie educationala si combinat cu manualul de geometrie, te va ajuta sa intelegi mai bine geometria atat din punct de vedere teoretic, cat si din punct de vedere practic.

Neocube-ul este intr-adevar o jucarie inteligenta care stimuleaza eficient emisferele stanga si drepta ale creierului. Emisfera stanga este responsabila pentru rationamentul logic, matematica si limba; intre timp, controleaza si muschii corpului jumatatii drepte. Emisfera drepata controleaza imaginatia spatiala, creativitatea, aspectul fetei si capacitatile de recunoastere vizuala; intre timp, controleaza si partea dreapta a corpului.

neocube-sfere-magnetice

Sferele magnetice pot fi utilizate si productiv pentru a atenua stresul. Multi recunosc ca magnetii pot fi folositori sanatatii. Neocube-ul are solutii infinite pe care le poti crea. Fiecare simte un sentiment de implinire cand, dupa ore si ore de lucru, a inventat un obiect unic de arta.

 

Buckybars – Set 36 cilindri magnetici + 27 sfere metalice

Buckybars este un alt set de constructii magnetice, una dintre cele mai bune modalitati de a-l introduce pe cel mic in lumea fascinanta a fortelor magnetice. Stimuleaza creativitatea, rationamentul logic si noi, ca parinti, credem in fericirea copiilor. Cu acest produs copii au parte de dezvoltare si joc, totul intr-un loc. Buckybars, dupa cum sugereaza si numele, este compus din 36 de bare magnetice si 27 de sfere non magnetice. Varietatea formelor si transformarile lor fac posibila reinnoirea continua a structurilor. Imaginatia este tot ceea ce este necesar pentru a crea o capodopera unica. Este potrivit chiar si pentru adulti :).

Pentru a intra in posesia lui click aici.

buckybars-cilindri-si-sfere-magnetice-geomag

Cubul magnetic TANGRAM

Este asemanator cu puzzle-ul saun tangram-ul clasic, insa intr-o varianta moderna 3D, in care jucatorul creaza diverse forme avand la dispozitie cele 24 de piramide magnetice.

tangram-cub-magnetic

Tangram-ul magnetic este o jucarie distractiva si educativa, ideala pentru utilizarea in colectivitati de copii – scoli, gradinite, after-school, locuri de joaca. Cele 20 de template-uri cu instructiuni detaliate va surprinde orice copil care va descoperi ca orice lucru sau fiinta din mediul inconjurator isi poate gasi reprezentarea cu ajutorul pieselor de tangram. El poate fi achizitionat de aici.

puzzle-magnetic

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cerere oferta / Publicare in SEAP