Ceas FlipPage! Modern si Retro!

Stil Retro

Un design clasic minimalist, inspirat de afisarea cu clapeta, vazuta in garile vechi. Este neobisnuit spre deosebire de alte ceasuri, acest tip de ceas indica timpul nu prin pointer, nu prin ecranul LCD, ci si cu un afisaj similar folosit la scorurile sportive. Ceasul FlipPage va atrage atentia oricarui vizitator care iti trece pragul acasa sau la birou. Va deveni si un subiect interesant de conversatie :D!

 

(1)
Ceas FlipPage! Modern si Retro!

Cadou Premium

Trebuie sa cumperi cadou pentru cineva? Care ar fi ideea ta? Deci, bingo, problema a fost rezolvata. Prezentat in filmul „The Green Lantern” este un ceas modern si poate reprezenta un cadou minunat pentru prieteni si iubiti, in special pentru ziua lor de nastere, de asemenea pentru Craciun sau pentru orice alta ocazie!

2
poate reprezenta un cadou minunat pentru prieteni si iubiti

 

Obiect decorativ deosebit Acest ceas este cel mai grozav si genial obiect decorativ pe care il vei gasi vreodata pentru acasa sau birou, are efectul decorativ ideal. Stilul elegant face ca ceasul sa fie potrivit pentru orice camera. Numerele mari de pe placute usureaza citirea de la distanta.Despre ceasul FlipPage putem spune ca este o lucrare de arta si indeplineste atat cerintele functionale, cat si dorintele estetice.

3
Obiect decorativ deosebit

 

Specificatii Ceasul FlipPage are un cadru din otel inoxidabil si placutele din ABS pentru a-si garanta durabilitatea. Poate fi reglat printr-un singur buton pozitionat langa afisarea minutelor. Se recomanda setarea timpului cu un minut inainte pentru a compensa mecanismul ceasului. Are afisaj AM / PM de 12 ore, iar ca dimensiuni are 8 centimetri in lungime, 3 centimetri in latime si 6,5 centimetri inaltime.

4
Ceasul FlipPage are un cadru din otel inoxidabil

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cerere oferta / Publicare in SEAP