LEVITATOR MAGNETIC (electromagnetic)

Cu totii am fost uimiti in copilarie de numere de magie in care anumite obiecte levitau datorita unor incantatii si gesturi ciudate ale magicianului. Acum, din perspectiva omului adult, este timpul sa ridicam valul de mister de pe anumite lucruri magice din copilarie si sa le descoperim principiul de functionare stiintifica si utilitatea, asa cum este cazul unui levitator magnetic (de fapt electromagnetic sau dispozitiv de levitatie). Cu un levitator magnetic putem face sa zboare si sa se roteasca sticle cu parfum, pantofi, bijuterii, carti, sigle publicitare, articole mici de imbracaminte, cutii de medicamente, totul intr-un mod atractiv si inedit.

Acest levitator magnetic iti va oferi o experienta absolut magica si fascinanta. Cu o pozitionare exacta, magnetul rotund va cuceri gravitatea pamantului si va levita in aer. A fost creat special pentru a levita diferite obiecte si a le expune intr-un mod fascinant.

levitator-magnetic-155
Magnetul patrat va cuceri gravitatea pamantului

 

Levitatorul magnetic este folosit pe scara larga pentru prezentarea produselor alimentare si a bauturilor, cosmeticelor, produselor electronice, obiectelor decorative, vin, tigari s.a. In plus, levitatorul magnetic poate fi echipat cu lumini LED de diverse culori sau cu spot-uri care vor transforma produsul expus intr-o vedeta, atragand privirile tuturor. Mai mult, levitatorul magnetic poate sa realizeze o miscare de rotire a produsului expus, avand astfel o vedere de 360 de grade asupra acestuia, clientii interesati putand astfel sa observe toate fetele produsului. Ca sa nu mai spunem ca miscarea obiectului in levitatie atrage in mod suplimentar atentia asupra produsului.

levitator-magnetic-120
Perfect pentru prezentarea produselor

Unele brand-uri dispun de acest levitator, pe care il intrebuinteaza in mod regulat pentru expunerea articolelor promotionale, indiferent daca sunt produse noi sau promotii de sarbatori. Si au obtinut rezultate bune, sporind imaginea marcii, de asemenea vanzarile.

asdasda
Pozitionarea magnetului se face rapid

 Instructiuni de utilizare pentru dispozitivul de levitatie magnetica

 • Pozitioneaza dispozitivul de levitatie pe o suprafata perfect orizontala. Daca suprafata nu este plana si neteda, magnetul nu va putea levita.
 • Porneste alimentarea, apasand butonul de pornire/oprire.
 • Tine magnetul cu doua maini deasupra dispozitivului si incearca sa il fixezi pe centrul bazei.
 • Asigura-te ca magnetul se apropie gradual si vertical de centrul bazei.
 • Cand simti o forta puternica care tine magnetul centrat deasupra dispozitivului, de stiut ca acesta este locul de levitatie, care este la 20 mm deasupra bazei. Atunci magnetul va pluti şi se va roti în aer. Magnetul va pluti in aer numai atunci cand este centrat pe platforma. O sa iti ia ceva timp si o sa fie nevoie si de putina indemanare, dar iti garantez ca rezultatul este WOAW!
 • Asigura-te ca locul unde este amplasat dispozitivul de levitatie este departe de alte campuri magnetice, cum ar fi calculatorul sau alte dispozitive electronice. In caz contrar magnetul nu va putea levita.
levitator-magnetic-700
Adidasul pluteste cu ajutorul magnetului

 

Avantaje ale utilizarii unui levitator magnetic:

 1. O noua revolutie in campul electromagnetic!
 2. Magnetul care leviteaza poate fi personalizat sau ascuns complet in obiectul care leviteaza.
 3. Poate fi folosit ca o lampa, cadou de artizanat sau afisaj publicitar.
 4. Sigla companiei poate fi imprimat pe un obiect care leviteaza.
 5. Protectia ecologica a mediului inconjurator, fara radiatii pentru organismul uman.
 6. Consum redus de energie, eficienta ridicata si economie de energie.
 7. Durata lunga de viata, aproximativ zece ani.
 8. Combinarea stiintei si artei.
 9. Diferite tipuri de design modern.
 10. Inovatie absoluta care merita!

 

Pentru comenzi/inchiriere si mai multe informatii click aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cerere oferta / Publicare in SEAP