Magnetii care pot salva viata unei bovine !!!

Magnetii pentru bovine (cow magnets)

cow magnets

Acesti magneti sunt populari printre producatori de produse lactate si veterinari pentru ca ajuta la prevenirea la bovine a bolii Hardware (Hardware disease – mai multe informatii click aici).

Cow-Magnet-and-Cow

In timp ce pasuneaza, bovinele mananca orice de la iarba si pamant la cuie, diferite metale ascutite. Aceste metale tind sa se depuna pe peretele fagure al reticulumului, daunand organelor vitale apropiate si cauzand iritarea si inflamarea, cunoscuta ca boala Hardware. Bovinele isi pierd apetitul si astfel scade productia de lapte sau capacitatea lor de a lua in greutate. Magnetii pentru bovine (cow magnets) ajuta la prevenirea acestei boli prin atragerea bucatilor de metal din interiorul rumenului si reticulumului.

Un magnet poate salva viata unei bovine!

funny cow

Tipuri:

Exista doua tipuri de magneti pentru bovine care sunt foarte utilizati:

* Magneti alnico pentru bovine care sunt facuti din aluminiu, nichel si cobalt. Ei pot contine de asemenea cupru, fier si uneori titaniu.

* Magneti din ceramica pentru bovine care au model special de magnetizare adica alineaza cuiele sau alte metale ascutite de-a lungul lungimii magnetului, ferind astfel bovinele de orice pericol.

Aplicatii:

* Utilizati de producatori de lapte pentru tratarea si prevenirea bolii Hardware la bovine.

* Acesti magneti sunt populari printre studenti pentru diferite experimente.

* Ei au de asemenea multe aplicatii industriale.

Va putem face o oferta atractiva pentru acest tip de magnet special pentru bovine. Va rugam sa ne indicati o cantitate necesara, locatia si daca ati mai folosit acest tip de magneti.

Va rugam sa ne scrieti pe office@hobber.ro

You may also like...

Lasă un răspuns