Plasa de tantari cu inchidere magnetica, ultimele 2 bucati! La reducere!

Plasa de tantari magnetica, ultimele 2 bucati!

Stiati ca femelele-tantar sunt cele care inteapa si se hranesc cu sange (uman sau animal)? Se pare ca au nevoie de un aport semnificativ de proteine pentru a depune ouale. In timp ce femelele-tantar ne creeaza atatea probleme, masculii-tantar se hranesc cu nectarul florilor. Se racoreste afara si tantarii  devin tot mai agresivi, atunci cand gasesc o sursa de sange uman cald.  Asa ca de ce sa nu folosesti o plasa de tantari cu inchidere magnetica, simplu de instalat si folosit, ca o bariera suplimentara intre tine si tantari?

Plasa cu magneti se inchide singura dupa tine! Se poate monta pe o usa normala, pe usa dubla sau pe o usa glisanta. Este foarte usor de instalat, fara sa fie nevoie de scule, gaurit sau fixare cu suruburi! Este de asemenea si usor de folosit, are deschidere centrala si a fost proiectata din tesatura lejera care previne intrarea insectelor (muste, tantari, viespi…), dar permite luminii sa treaca. Secretul consta in cei 18 magneti care inchid automat plasa, dupa ce ai trecut prin ea.

plasa magnetica de tantari neagra
Plasa de tantari magnetica se inchide si dupa animale 🙂

Aceasta plasa anti-insecte cu inchidere magnetica este foarte confortabila pentru oameni si animale de companie datorita deschiderii sale rapide si inchiderii magnetice automate. Se inchide si dupa animalele de companie care se plimba din casa in gradina si invers.

plasa-magnetica-de-tantari-model-negru
Plasa de tantari magnetica ultimele 2 bucati, la reducere!

Atentie sunt ultimele 2 bucati de pe stoc si le avem puse la reducere!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cerere oferta / Publicare in SEAP