Plastilina magnetica – Thinking Putty

plastilina magnetica creatures

Plastilina magnetica -Thinking Putty este un produs aparte, se comporta si se modeleaza ca o plastilina obisnuita numai ca atunci cand intra in reactie cu magneti ii atrage si ii inghite precum un mic monstru si de asemenea nu lasa urme.

Daca doresti sa experimentezi si sa dai frau liber imaginatiei, atunci acest produs este pentru tine. Iti da ocazia de a crea diferite forme dupa placul tau. Este super distractiv si educativ pentru orice adult, dar mai ales pentru copii si poate fi folosit oricand si oriunde. Iti va oferi ore de distractie! Dar te sfatuiesc  sa te joci pe furis fiind preferata copiilor 🙂 .

Plastilina magnetica – Thinking Putty curge, sare, se rupe ca hartia, se intinde ca guma si poate fi modelata, de exemplu daca modelezi o sfera va sari precum o minge de cauciuc, iar in prezenÈ›a unui camp magnetic prezinta proprietati fascinante. Puteti folosi magnetul neodim inclus ca un “îmblanzitor de serpi” pentru a controla plastilina magnetica. Reactia este vizibila in functie de puterea magnetului.

Datorita faptului ca nu se usuca niciodata, peste ani plastilina magnetica o sa fie la fel de moale si va fi o provocare de fiecare data.

Cum vin sarbatorile si ai probleme in a gasi un cadou pentru persoanele dragi si pentru cei mici, o sa iti oferim cateva motive pentru care il consideram cadoul perfect:

plastilina magneticaplastilina magnetica thinking puttyplastilina magnetica putty

 

– e interesant, distractiv, creativ, durabil;

– e ideal acasa, la birou;

– e ideal pentru orice adult,pentru a trezi copilul din interior, dar mai ales pentru copii;

– ofera o noua provocare de fiecare data;

– ofera ore de distractie;

– metoda de relaxare;

– e magnetic (daca esti fascinat de puterea magnetilor :D).

Pachetul include:

– plastilina magnetica;

– un magnet neodim;

– doi ochi de plastic;

-cutie metalica.

Nu este recomandata copiilor sub 6 ani.

Plastilina magnetica – Thinking Putty este disponibila in doua culori: mov si portocaliu.

Aveti mai jos si un video:

You may also like...

Lasă un răspuns