Stergator cu magnet pentru ferestre

Cu totii ne dorim sa avem ferestre mai curate prin care sa vedem mai bine lumea. Asa ca, cel putin de doua ori pe an, inaine de Paste / Pasti si Craciun, gospodinele sunt preocupate de curatarea ferestrelor la case, apartamente sau vitrine. Curatarea geamurilor poate fi insa greu de realizat si foarte periculos cand ferestrele de afara sunt greu accesibile. Noi va prezentam solutia: un stergator magnetic pentru ferestre!
Acest stergator magnetic pentru ferestre este un dispozitiv magnetic prevazut cu bureti si este utilizat pentru a curata mai usor exteriorul geamurilor. Stergatorul este foarte practic si, in timp ce te afli in camera, cureti in acelasi timp ambele fete ale ferestrelor, fara a te pune in pericol prin aplecare peste pervazul ferestrelor, peste balustrada balconului sau prin urcarea pe o scara inalta.

Cum functioneaza un stergator cu magnet pentru ferestre?

Tot ce trebuie sa faci este sa glisezi stergatorul magnetic inainte in diverse directii (nu si inapoi) pentru a curata bine geamul. Este usor de utilizat si este tot ce ai nevoie pentru a curata geamurile complet fara dungi si picaturi. Nu exista alta cale mai usoara de a curata exteriorul, in special la balcon si in puncte moarte.

poza stergator

Stergator cu magnet pentru ferestre . Curata geamurile usor si eficient.

 

Dispozitivul cu magnet pentru curatat geamul poate fi folosit pentru a curata ferestrele, sticla de la sere, acvariul cu pesti sau reptile, conservatoarele, usile de la terasa, vitrinele magazinelor, ferestrele dormitorului si chiar cabina de dus.

Forma triunghiulara a stergatorului magnetic pentru geamuri te ajuta sa ajungi si in colturile „moarte”, iar manerul oval sa il manevrezi si controlezi cu usurinta. Vei vedea ca atunci cand rotesti stergatorul cu maner in casa partea mobila a stergatorului magnetic de pe partea cealalta a geamului va imita miscarile, incat sa mearga mereu in paralel.

stergator-magnetic

Forma triunghiulara a stergatorului magnetic te ajuta sa ajungi si in colturile „moarte”

 

* Stofa Microfiber poate curata cele mai murdare geamuri si poate fi spalata de peste 50 de ori fara a-si pierde proprietatile de curatare. * Puterea magnetului nu va disparea niciodata si racletele de cauciuc EPDM au o durata de viata lunga. Iar daca ai nevoie de consumabile pentru dispozitivul de curatat ferestre poti sa suni la hobber.ro si noi te ajutam.

stergator-cu-doua-fete-magnetice

Puterea magnetului este permanenta! Stergator cu magnet pentru ferestre.

 

Din ce este compus stergatorul magnetic pentru ferestre? Are doua parti triunghiulare mobile, fiecare echipata cu magneti din ferita sau neodymium, in functie de model, si cu o laveta din microfibra care se imbiba in solutie de curatat si cu un cauciuc pentru a inlatura lichidul la trecere. Partea din interior a dispozitivului este echipata cu un maner pentru manevrare usoara, iar partea din exterior are o sfoara care se agata de mana. Motivul este simplu: in anumite situatii partea exterioara a stergatorului magnetic se poate desprinde si cadea, ranind pe cineva sau spargandu-se si producatorul a dorit sa previna aceste situatii.

Gama de dimensiuni a stergatoarelor magnetice pentru geamuri

Iar aceste dispozitive magnetice pentru sters geamul sunt disponibile intr-o gama variata de dimensiuni, in functie de grosimea sticlei sau a geamului termopan:

Deci, în funcţie de geamul pe care doriti sa il curatati, puteti alege un stergator magnetic pentru ferestre potrivit, adaptat cu magnetii de puterea necesara grosimii.

Atentie! Cand lucrati cu aceste dispozitive de sters geamurile recomandam sa purtati manusi groase de protectie. Datorita magnetilor foarte puternici incorporati in stergatoarele magnetice (magneti ferita si neodymium) este posibil sa va accidentati.

Cine foloseste un stergator magnetic pentru geamuri?

Un stergator magnetic pentru geamuri este util pentru multe situatii cand geamurile se afla in zone inalte si nu pot fi curatate usor sau in siguranta. Cateva astfel de situatii sunt:

– locuintele de la bloc, dotate cu ferestre clasice sau tip termopan. Cateodata chiar si la parter este greu sa fie curatat geamul exterior datorita lipsei unei scari sau a diferentei prea mari de nivel. Stergerea geamurilor devine astfel mult mai usoara si sigura, cu un stergator magnetic pentru geamuri.

– acvarii cu pesti sau cu reptile – ne plac animalele prin coloritul lor, dar nu toata lumea agreaza ideea de a-si introduce mana intr-un acvariu foarte mare cu pesti sau cu reptile. Un stergator magnetic inlatura senzatia de disconfort, usurand mult curatarea acvariilor.

– spatii intre geamurile de separare birouri tip acvarii (pereti despartitori din sticla), care sunt spatii foarte greu accesibile – da, aceste spatii in general se videaza sau ermetizeaza complet. Dar ce putem face atunci cand in timpul unor lucrari de renovare avem particule de praf care au patruns intre acesti pereti de sticla?

– trepte de sticla – ne bucura prin design-ul lor deosebit, dar curatarea partii inferioare a treptelor de sticla este usurata mult cu stergatoarele magnetice pentru geamuri.

– vitrinele magazinelor care sunt foarte inalte – cateodata nu avem acces la vitrina atat din interior si exterior si nici nu putem amplasa o scara pe una dintre parti. Pentru a avea vitrine curate si luminoase putem utiliza un stergator cu magnet pentru ferestre.

– ferestrele prevazute cu gratii sunt greu de curatat la exterior deoarece o tija metalica cu un dispozitiv de curatat nu poate fi manevrata cu usurinta printre gratii. Dar cu un dispozitiv de curatat geamuri cu magneti puternici acest lucru devine mult mai usor, dispozitivul fiind manevrat din interior.

1 Response

  1. admin spune:

    Am testat si noi cu succes pentru curatenia de Craciun si Paste dispozitivul magnetic de curatat geamul termopan. Nota: functioneaza foarte bine cand buretele este inmuiat in solutie de curatat, deci nu doar cu apa.
    Si curata rezonabil termopanul pe exterior, mai ales in zonele greu accesibile din exterior. Adica este o mare diferenta intre geamurile murdare si dupa curatare!
    Trebuie mare atentie din partea gospodinelor cand se apropie magnetii unul de altul deoarece sunt foarte puternici si se pot produce raniri daca nu sunt manipulati cu grija. Si intotdeauna trebuie folosita sfoara din set pentru jumatatea din dispozitivul de curatat geamul exterior! Motivul: daca se desprinde accidental jumatatea exterioara a stergatorului magnetic pentru ferestre aceasta poate rani un om aflat jos sau, in cel mai simplu caz, se va sparge.

Lasă un răspuns