Tava magnetica pentru unelte

Cautarea uneltelor si a suruburilor prin atelier a ajuns la sfarsit!

Elementele metalice mici (saibe, suruburi, piulite, mici unelte) pot fi acum depozitate in conditii de siguranta, in aceasta tava magnetica pentru unelte cu prindere magnetica.  Designul structural deosebit al tavii magnetice va ajuta utilizatorii sa scape de accesoriile, piesele si uneltele care se imprastie prin atelier in toate colturile si sa le pastreze intr-un singur loc pentru o manipulare usoara. Tava magnetica pentru unelte este foarte utila in atelierele de productie, service-urile auto si de electrocasnice si in garajul locuintei (ex. la operatii de montaj, mai ales cand se lucreaza cu piese mici).

tava-magnetica-pentru-masina

Tava magnetica pentru unelte

 

Tava cu prindere magnetica adera la orice parte de otel a caroseriei sau pe orice suprafata metalica din atelier (pereti acoperiti cu tabla, bancuri de lucru metalice). Prinderea se face cu ajutorul a trei magneti imbracati in cauciuc, ceea ce asigura stabilitate si previne zgarieturile pe suprafata pe care se prinde.  Datorita acoperirii magnetului cu cauciuc acesta nu zgarie caroseria. Tava magnetica este vopsita, deci rezistenta la apa, vapori de apa, umiditate, precum si acizi si lianti slabi, nu va rugini.

suport-magnetic

Tava cu prindere magnetica adera la orice parte de otel a caroseriei sau pe orice suprafata metalica din atelier

 

Puterea magnetilor nu trebuie subestimata, chiar si cei mai mici ca dimensiuni pot fi foarte puternici si transforma o tava obisnuita de atelier intr-o tava magnetica cu multiple intrebuintari. In plus, tava magnetica este mobila si poate fi asezata de fiecare data langa postul de lucru.

Aceata tava magnetica pentru unelte este la indemana si functioneaza perfect si in birou, pentru a pastra la un loc clemele de hartie, cheile sau “munitia” pentru capsatoare :D. Fata de acest produs, sa nu uitam si de alte tavi magnetice din gama hobber.ro, care se pot fixa si pe verticala sau pe tavan, magnetii foarte puternici pastrand continutul feromagnetic in tava, la indemana mesterului.

tava-magnetica

Aceata tava magnetica pentru unelte este la indemana si functioneaza perfect si in birou pentru a pastra la un loc clemele de hartie, cheile, suruburile etc

 

Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati, iar pentru o comanda este necesar doar un click aici.

You may also like...

Lasă un răspuns