Top 5 Idei de cadou de Ziua Copilului

Ca tot se apropie Ziua Copilului si goana dupa cadouri trebuie sa inceapa din timp, iti prezentam cele mai tari 5 idei de cadouri magnetice, cu care sigur ii vei impresiona pe cei mici:

1. Neocube este un puzzle cu o infinitate de solutii si este format din 216 magneti sub forma de cub, compus din sfere sau cuburi in numar de cate 6 bucati pe fiecare latura. Puzzle-ul, literalmente, nu are limite, se poate construi orice forma pe care ti-o poti imagina. Iar daca crezi ca un singur Neocube este prea putin, poti oricand sa il combini cu alte seturi neocube magnetice, de acelasi fel sau diferite: sfere si cuburi de 3, 5 mm sau chiar pana la 10 mm!

Vei fi si mai uimit de combinatiile posibile cu acesti magneti!

neocube-sfere-magnetice
Top 5 Idei de cadou de Ziua Copilului – Neocube

 

In prezent hobber.ro iti ofera Neocube 216 in urmatoarele variante, la preturi promotionale:

neocube-sfere-colorate
In prezent hobber.ro iti ofera Neocube 216 in mai multe variante

 

2. BuckyBars este un puzzle magnetic din care se pot face diferite forme si modele geometrice sau chiar o constructie mare, pe care o poti pune la tine in sufragerie. Poti sa iti provoci prietenii aflati in vizita sa construiasca ceva nou de fiecare data, si decorul se va schimba mereu. Buckybars contine 36 de cilindri magnetici + 27 de sfere metalice si poti face orice iti doresti fara sa te plictisesti, adica cam tot ce te-ai imaginat vreodata ca vrei sa construiesti dar nu ai reusit.

Acest joc magnetic creativ dispune de o reducere promotionala de 28% si poate fi achizitionat de aici.

bucky
Top 5 Idei de cadou de Ziua Copilului – puzzle magnetic

 

3. Plastilina magnetica este un produs aparte, se comporta si se modeleaza ca o plastilina obisnuita numai ca atunci cand intra in reactie cu magneti ii atrage si ii inghite, precum un mic monstru si de asemenea nu lasa urme pe suprafetele lucioase. Daca o faci minge sare si cu toate acestea, chiar dupa un an de zile, nu se va intari.

plastilina
Plastilina magnetica – atrage si ii inghite magnetii precum un mic monstru

 

Poti sa faci astfel un cadou interesant copiilor tai, din familie sau ai prietenilor care vor putea crea diferite forme, dupa imaginatia fiecaruia. Plastilina magnetica este super distractiva si educativa pentru copil si poate fi folosita oricand si oriunde. Ii va oferi ore de distractie!

Plastilina magnetica are un pret excelent si este disponibila in doua gramaje: 52g (violet, verde, albastra si neagra) si 81g (violet, verde, albastra si neagra).

plast
Plastilina magnetica are un pret excelent si este disponibila in doua gramaje: 52g si 81g

 

4. Tangram – Cubul magnetic este asemanator cu puzzle-ul, in care jucatorul creaza diverse forme avand la dispozitie cele 24 de piramide magnetice cu magneti din ferita.

Este o jucarie distractiva si educativa, ideala pentru utilizarea in colectivitati de copii – scoli, gradinite, after-school, locuri de joaca. El poate fi achizitionat de aici.

cub-tangram-magnetic
O jucarie distractiva si educativa, ideala pentru utilizarea in colectivitati de copii – scoli, gradinite, after-school, locuri de joaca

 

5. Kit-ul magnetic pentru experimente ii invata pe tinerii pasionati de stiinta cum se manifesta forta magnetilor printr-o serie distractiva de experimente si jocuri. Jocurile au un rol important in dezvoltarea copiilor, de aceea kit-ul magnetic pentru experimente poate fi un cadou care sa le ofere celor mici cel putin 10 experimente interesante, insotite, desigur, de amuzament. Il poti achizitiona cu un simplu click aici.

kit-magnetic-experimente
Kit-ul magnetic pentru experimente

 

29c35707-74bf-4d0d-99b8-555206981ca1.jpg._CB323956340_
Top 5 Idei de cadou de Ziua Copilului

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cerere oferta / Publicare in SEAP